Hvem vinder slaget om Vestegnen?

Ganske vist kommer de fra hver sin Vestegn, nemlig den københavnske og jyske, men derfor plejer der ikke at blive lagt fingre imellem, når Esbjerg og Brøndby tørner sammen i Superligaen.

Gennem det seneste tiår har Brøndby generelt haft et godt tag på Esbjerg, men det billede har ændret sig på det seneste. Således er de to seneste indbyrdes opgør sluttet 1-1, mens de to kampe inden da resulterede i Esbjerg-sejre.

I Brøndby håber man med garanti på, at søndagens sejr mod Randers var vendepunktet efter fire kampe uden sejre, og har man fidus til en ny blå/gul-gevinst, ligger Betsafe over gennemsnittet med odds 2,75 på udesejr. Tror du på Esbjerg er der 2,70 at hente på hjemmesejr hos Expekt.

Favoritværdigheden er noget mere tydelig i det københavnske opgør i Parken mellem FC København og Lyngby. Også her kan det betale sig at satse skillingerne hos Betsafe, hvis man tror på sensationen. Odds 14 er oddset på Lyngby.

Er man til favoritsejren, giver Unibet odds 1,25 på FCK-sejr. Samme bookmaker giver odds 1,68, hvis FCK vinder med mere end et mål. Den er måske mere interessant, da FC København i sine fem sidste sejre har sejret med minimum to overskydende i fire af kampene.

Endelig skal det blive spændende at se, om FC Nordsjælland kan forværre OB's krise. Farum-holdet slog fynboerne i pokalturneringen torsdag. Gentages sejren i Farum mandag, giver NordicBet 2,65.