//

Oddset-spillerne tror på Barca

Ifølge Danske spil er Oddset-spillerne er ikke i tvivl, inden dagens kamp mellem FCK og Barcelona: 75 procent af indskuddene er sat på Barca.

Oddset-spillerne troede på FCK, da de gæstede Camp Nou for to uger siden. Men inden morgensdagens kamp i Parken er billedet vendt - her tror Oddset-spillerne på Messi, Villa og resten af de catalanske stjerner.

Der herskede stor optimisme, inden FC København gæstede mægtige FC Barcelona på Camp Nou for to uger siden i Champions League. Her var halvdelen af Oddset-spillernes indsatser sat på en sensationel FCK-sejr. Det holdt som bekendt ikke stik, og inden tirsdagens opgør mellem de to mandskaber i Parken, er billedet da også noget anderledes.

"Troen er vendt. Sidst spillede Oddset-spillerne meget på FCK, men nu er det Barcelona, de tror på" siger Lasse Erdmann, oddssætter hos Danske Spil.

75 procent af pengene er sat på en Barcelona-sejr til odds 1,37, mens blot 20 procent er sat på en hjemmesejr til løverne til odds 7,50.

"Da de mødtes i Barcelona, kom FCK med sejre over Rubin Kazan og Panathinaikos. De var samtidig stærkt kørende i Superligaen, så Oddset-spillerne satsede på, at de kunne levere en overraskelse" siger Lasse Erdmann og fortsætter:

"I den kamp så vi, at der trods alt var klasseforskel. Samtidig spiller sidste uges resultater nok også ind på den store tiltro til Barcelona. De var overlegne i weekenden, hvor de vandt 5-0 over Sevilla. FCK tabte i midtugen til Horsens, endda på eget græs, og fik i lørdags vendt et truende nederlag til en sejr over Lyngby. Derudover forventes Xavi at spille fra start. Det hele spiller nok ind på den store tiltro til Barcelona denne gang".

 
 

Nyheder

Sociale medier


 googleplus  pinterest 

[Odss] Odds

Chelsea - Manchester United     
Premier League, lørdag den 20/10      
Direkte på 3+ kl. 13:30

  1 X 2
Betfair 1.70  3.90  5.00
bwin 1.70  3.75 5.25
NordicBet  1.74  4.05  5.00
888sport  1.67  3.70 5.10
LeoVegas Sport  1.70 3.75  5.25
Betsafe 1.74  4.05  5.00
Læs også:
Spil 100 kr. risikofrit på fodbold live betting
Rekordstor jackpot på 9,5 millioner kr.
eToro Trading Platform
Hugo 2 jackpot på over 1,3 millioner kroner
Prøv Award Winning casino - få free spins her
30.000 gratis live streaming af fodboldkampe
Flashscore


[Odds] Seneste Nyheder

             
 

Acemag.dk

 

Nyheder

 

Sociale medier

             
© ACEMAG.DK

          googleplus    pinterest  
                                                                RSS

[Odds] Mest Læste