//

Oddset-spillerne tror på Barca

Ifølge Danske spil er Oddset-spillerne er ikke i tvivl, inden dagens kamp mellem FCK og Barcelona: 75 procent af indskuddene er sat på Barca.

Oddset-spillerne troede på FCK, da de gæstede Camp Nou for to uger siden. Men inden morgensdagens kamp i Parken er billedet vendt - her tror Oddset-spillerne på Messi, Villa og resten af de catalanske stjerner.

Der herskede stor optimisme, inden FC København gæstede mægtige FC Barcelona på Camp Nou for to uger siden i Champions League. Her var halvdelen af Oddset-spillernes indsatser sat på en sensationel FCK-sejr. Det holdt som bekendt ikke stik, og inden tirsdagens opgør mellem de to mandskaber i Parken, er billedet da også noget anderledes.

"Troen er vendt. Sidst spillede Oddset-spillerne meget på FCK, men nu er det Barcelona, de tror på" siger Lasse Erdmann, oddssætter hos Danske Spil.

75 procent af pengene er sat på en Barcelona-sejr til odds 1,37, mens blot 20 procent er sat på en hjemmesejr til løverne til odds 7,50.

"Da de mødtes i Barcelona, kom FCK med sejre over Rubin Kazan og Panathinaikos. De var samtidig stærkt kørende i Superligaen, så Oddset-spillerne satsede på, at de kunne levere en overraskelse" siger Lasse Erdmann og fortsætter:

"I den kamp så vi, at der trods alt var klasseforskel. Samtidig spiller sidste uges resultater nok også ind på den store tiltro til Barcelona. De var overlegne i weekenden, hvor de vandt 5-0 over Sevilla. FCK tabte i midtugen til Horsens, endda på eget græs, og fik i lørdags vendt et truende nederlag til en sejr over Lyngby. Derudover forventes Xavi at spille fra start. Det hele spiller nok ind på den store tiltro til Barcelona denne gang".

:
 
 

Nyheder

Sociale medier


 googleplus  pinterest 

[Odss] Odds

[Odds] Seneste Nyheder

             
 

Acemag.dk

 

Nyheder

 

Sociale medier

             
© ACEMAG.DK           googleplus    pinterest  
                                                                RSS

[Odds] Mest Læste