//

Hvem tager teten i sølvkampen?

Gennem det meste af efteråret har FC Midtjylland lignet førsteudfordreren til FC København. Hvis man da overhovedet kan tale om en udfordrer til mesterholdet. Bedste sølvkandidat er nok mere passende. Den status har OB dog pludselig også gjort sig fortjent til efter tre sejre på stribe. Mandag mødes netop OB og FC Midtjylland i Odense i en direkte kamp om andenpladsen i hvad, der må betegnes som rundens opgør.

Den gode form og hjemmebanefordelen taget i betragtning må OB leve med favoritværdigheden, og har man fidus til fynboerne, bør man placere skillingerne hos Betsafe, der giver odds 2,20 for hjemmesejr.

Tror man til gengæld på midtjyderne, skal man kigge mod bet365, der giver odds 3,60

Det er dog ikke rundens eneste interessante kamp. AaB og Brøndby har været et traditionsopgør gennem flere årtier, og søndagens kamp i Aalborg bliver ikke mindre spændende, da begge hold har hårdt brug for tre point. AaB for at spille sig over nedrykningsstregen. Brøndby for at holde snor i FC Midtjylland og OB i medaljekampen.

Tror du på nordjysk sejr, er Unibet blandt de markedsførende med odds 3,15. Forventer du, at Brøndby gentager sejren fra samme sted tidligere på efteråret, giver Centrebet det højeste odds med 2,42.

Ugens oddsbombe ligger ikke overraskende i at forudse FC Københavns første nederlag i ligaen. Denne gang er modstanderen FC Nordsjælland, som faktisk er det seneste hold, der har besejret FC København i Parken i en ligakamp. Nemlig i forårssæsonen. Gentager de overraskelsen, kan du få odds 10 hos flere bookmakere: Sportingbet, Unibet og Ladbrokes.
 
 

Nyheder

Sociale medier


 googleplus  pinterest 

[Odss] Odds

EInter - Tottenham      
Champions League, tirsdag den 18/9     
Direkte på TV3+ fra kl 18:55  

  1 X 2
Betfair 2.80  3.30  2.70
Unibet 2.80  3.25 2.60
NordicBet  2.85  3.25  2.70
888sport  2.80  3.25 2.60
LeoVegas Sport  2.80 3.25  2.60
Betsafe 2.85  3.25  2.70
Læs også:
Rekordstor jackpot på 9,5 millioner kr.
eToro
Hugo 2 jackpot på over 1,3 millioner kroner
Prøv Award Winning casino - få free spins her
30.000 gratis live streaming af fodboldkampe
Flashscore


[Odds] Seneste Nyheder

             
 

Acemag.dk

 

Nyheder

 

Sociale medier

             
© ACEMAG.DK

          googleplus    pinterest  
                                                                RSS

[Odds] Mest Læste