//

Fortsætter FCK ydmygelserne?

Weekenden byder endelig på forårspremiere på Superligaen efter en lang vinterpause. Mesterskabet er mere eller mindre afgjort til FC Københavns fordel, men derudover er der stor spænding om fordelingen af de øvrige medaljer samt nedrykningsspillet, som otte hold i realiteten kan blive en del af.

Hvad angår medaljespillet, er FC Midtjylland en af de tre bejlere, og holdet fra Heden skal møde netop FC København i årets første kamp. Hjemme i Herning er holdet svært at slå, men FC København har flere gange i de seneste sæsoner vist, hvordan det skulle gøres.

Tror du på en ny københavnsk sejr, kan du med fordel satse skillingerne hos Pinnacle, der betaler 1,79 for udesejr. Hælder du derimod mere til jysk sejr, er et odds forslag Unibet, der giver et af markedets bedste odds med 4,75.

En anden medaljebejler er Brøndby, der har haft elendige resultater i træningskampene op til sæsonstarten. Holdet har haft store problemer med at score mål, men må alligevel leve med en klar favoritværdighed på hjemmebane mod Lyngby. Markedets bedste odds hjemmesejr henter du blandt andet hos betsafe, der giver odds 1,60.

Modstanderen Lyngby har i øvrigt hentet en af Brøndbys potentielle målscorere, angriberen Peter Madsen, i vinterpausen. Hvis "Magic" og holdkammeraterne henter en overraskende sejr, kan det betale sig at placere indskuddet hos bet365, der giver odds 6,50 for udfaldet.

I den anden ende af tabellen kæmper AaB for livet. Nordjyderne har forstærket sig markant i vinterpausen med blandt andre Morten "Duncan" Rasmussen og Michael Lumb, og hvis du tror, at det giver afkast i årets første runde mod Silkeborg, kan du satse pengene hos eksempelvis Unibet eller Nordicbet, der begge giver odds 1,95. Pinnacle giver markedets højeste odds på Silkeborg med 4,20.

Denne kamp spilles lørdag, mens søndagen byder på fire kampe. Horsens og OB lukker den 20. runde mandag aften.

 
 

Nyheder

Sociale medier


 googleplus  pinterest 

[Odss] Odds

Danmark - Østrig        
UEFA Nations League, tirsdag den 16/10      
Direkte på Kanal 5, kl. 20:45

  1 X 2
Betfair 2.05  3.00  3.40
Unibet 2.30  3.20 3.45
NordicBet  2.10  3.15  3.60
888sport  2.28  3.15 3.40
LeoVegas Sport  2.28 3.15  3.40
Betsafe 2.10  3.15  3.60
Læs også:
Spil 100 kr. risikofrit på fodbold live betting
Rekordstor jackpot på 9,5 millioner kr.
eToro Trading Platform
Hugo 2 jackpot på over 1,3 millioner kroner
Prøv Award Winning casino - få free spins her
30.000 gratis live streaming af fodboldkampe
Flashscore


[Odds] Seneste Nyheder

             
 

Acemag.dk

 

Nyheder

 

Sociale medier

             
© ACEMAG.DK

          googleplus    pinterest  
                                                                RSS

[Odds] Mest Læste