//

Vinder Wozniacki den femte Grand Slam?

Onsdag begynder hovedturneringen ved Indian Wells, som i tennismiljøet også kaldes den femte Grand Slam-turnering. Hele verdenseliten stiller derfor til start. Heriblandt Caroline Wozniacki, der qua sin placering som nummer 1 på verdensranglisten også er topseedet.

Den danske tennispige nåede finalen i sidste års udgave, men her måtte hun se sig slået af Jelena Jankovic fra Serbien. Denne gang har Caroline Wozniacki fået en på papiret blød lodtrækning, og hendes to sværeste konkurrenter, Kim Clijsters og Vera Zvonareva, er placeret i den lodtrækningshalvdel og kan derfor først møde danskeren i finalen.

Kun få bookmakere er ude med vinderodds på dette tidspunkt, men vil du satse på danskeren som turneringsvinder, kan du gøre det hos Unibet, der betaler odds 4,20.

Som formentlig alle bookmakere har Unibet dog Kim Clijsters som favorit. Belgieren, der har vundet de seneste to Grand Slam-turneringer, giver odds 2,90, mens Vera Zvonareva, der i både New York og Melbourne måtte se sig elimineret af Cljisters, giver pengene 7 gange igen.

Skal Acemag pege på en interessant outsider bliver det den unge tysker Andrea Petkovic, der det seneste halve år har vist stort potentiale.
Således slog hun både Maria Sharapova og Venus Williams (blev skadet) i Australian Open. Et satset odds forslag, der til gengæld giver et højt afkast kan være Petkovic - odds er oppe i 80 som vinder.
 
 

Nyheder

Sociale medier


 googleplus  pinterest 

[Odss] Odds

PSV - Tottenham      
Champions League, onsdag den 24/10      
Direkte på 3+ kl. 18:55

  1 X 2
Betfair 3.75  3.80  1.95
bwin 3.60  3.60 1.95
NordicBet  3.65  3.95  2.00
888sport  3.65  3.85 1.95
LeoVegas Sport  3.60 3.85  1.95
Betsafe 3.65  3.95  2.00
Læs også:
Kom med Uffe Holm til Monte Carlo
Spil 100 kr. risikofrit på fodbold live betting
Rekordstor jackpot på 9,5 millioner kr.
eToro Trading Platform
Hugo 2 jackpot på over 1,3 millioner kroner
Prøv Award Winning casino - få free spins her
30.000 gratis live streaming af fodboldkampe
Flashscore


[Odds] Seneste Nyheder

             
 

Acemag.dk

 

Nyheder

 

Sociale medier

             
© ACEMAG.DK

          googleplus    pinterest  
                                                                RSS

[Odds] Mest Læste