//

Tipsters bedste weekendtips

Her bringer vi tips til weekenden fra Betsafe's Tipster
- helt ucensureret


Det har været endnu en fed weekend med betting for os, og 4 ud af 5 bets ramte rigtigt i sidste weekends VM-kval runde. Mange af jer var med på vores Kombi-bet på Sverige, Tyskland og England til odds 2,75. Lad os fortsætte den gode stime med masser af gevinster på de største europæiske ligaer i denne weekend. 

Mine to bedste tilbud forsætter med vores  Sidste Målscorer Cashback  og min personlige favorit, Kombi-bet Cashback Kombi-bet Cashback.  Sidste weekend gav vi cashback til alle tabte ciffertip bets på Sverige-Østrig kampen, da Zlatan Ibrahimovic scorede kampens sidste mål. Gå ikke glip af action på grønsværen denne weekend, vi har nye 5 kampe klar, med cashback på topspillerne.

Chelsea vs Cardif City

Det er tæt i toppen af Premier League, med seks hold indenfor kun 3 points. Chelsea møder oprykkerne fra Cardiff City på hjemmebane. Med så mange offensive stjerner, tror jeg, at Mourinho's Chelsea griber chancen for at booste sin målscore. Chelsea som vinder, med -1 handicap: odds 1.66.

Newcastle vs Liverpool

Liverpool spiller det bedste fodbold i årevis! Jeg synes, de har den stærkeste angrebsduo i ligaen, med partnerskabet mellem Suarez og Daniel Sturridge, som har scoret i seks ud af syv kampe. Liverpool som vinder til odds 1.84 lyder slet ikke dumt.

Dortmund vs Hannover

Dortmund er uden tvivl sultne, efter 2-0 nederlaget til Borussia Mönchengladbach. Men de møder altså Hannover, som ikke bliver nogen nem modstander at gøre comeback mod. Det skal nok blive en tæt kamp for Dortmund; mit bud er under 3.5 mål til odds 1,75. Tjek vores Sidste Målscorer Cashback, som er på Lewandowski.

AS Roma vs Napoli

Roma har en perfekt sejrsrække med syv vundne kampe ud af syv mulige. Denne uge møder de Napoli, som ligger på 2.pladsen. Det ligner, at det lakker mod enden med Romas sejrrække. Med så meget på spil, tror jeg, det bliver en tæt kamp - under 2,5 mål til odds 2,02

Espanyol vs Atletico Madrid
Atletico har vundet alle sine otte kampe, inklusiv sidste udebanekamp mod lokalrivalerne fra Real Madrid for tre uger siden. Jeg nægter at tro, de slipper taget mod Espanyol, som ikke har taget points i sine sidste tre kampe. Atletico Madrid står som favorit til odds 1,63 og vi har Sidste Målscorer Cashback  på kampen hvis David Villa scorer sidste kasse.

Kom ind i kampen - der er masser af chancer for skarpe bets, store gevinster og dækning med vores Cashbacks!

Betsafe Tipster

Det var weekend tips fra Betsafe's Tipster. Har du endnu ikke en spillekonto hos Betsafe så åben en konto her og få 100% op til 1.000 kroner i velkomstbonus.

Held & lykke!

 
 

Nyheder

Sociale medier


 googleplus  pinterest 

[Odss] Odds

PSV - Tottenham      
Champions League, onsdag den 24/10      
Direkte på 3+ kl. 18:55

  1 X 2
Betfair 3.75  3.80  1.95
bwin 3.60  3.60 1.95
NordicBet  3.65  3.95  2.00
888sport  3.65  3.85 1.95
LeoVegas Sport  3.60 3.85  1.95
Betsafe 3.65  3.95  2.00
Læs også:
Kom med Uffe Holm til Monte Carlo
Spil 100 kr. risikofrit på fodbold live betting
Rekordstor jackpot på 9,5 millioner kr.
eToro Trading Platform
Hugo 2 jackpot på over 1,3 millioner kroner
Prøv Award Winning casino - få free spins her
30.000 gratis live streaming af fodboldkampe
Flashscore


[Odds] Seneste Nyheder

             
 

Acemag.dk

 

Nyheder

 

Sociale medier

             
© ACEMAG.DK

          googleplus    pinterest  
                                                                RSS

[Odds] Mest Læste