Tipsters bedste weekendtips

Her bringer vi tips til weekenden fra Betsafe's Tipster
- helt ucensureret


Psssst! Jeg ved, du har ventet på dem, så her kommer weekendens tips...

Mine to bedste tilbud forsætter med vores Sidste Målscorer Cashback og min personlige favorit, Kombi-bet Cashback. Gå ikke glib af action på grønsværen denne weekend, vi har 5 kampe mere, med cashback på top-spillere.

Chelsea vs Manchester City

Interessant kamp i Premier League - specielt Chelsea's sølle tilstand på det sidste, gør kampen spændende. Mod Manchester City tror jeg, der er masser af pondus i et dobbelt-bet (X2), men med Jose Mourinho ved roret, sætter jeg mit kryds ved krydset.  Uafgjort til odds 3.30 

Liverpool vs West Bromwich
Trods en voldsom sejrsrække på det sidste, kunne Liverpool ikke banke sidste søm i kisten mod Newcastle - som spillede med 10 mand det meste af kampen. West Brom har vist god kampgejst, og de har taget points fra tre tophold indtil videre. Mit bet er på West Bromwich +2 (handicap) til odds 1.70.

Schalke vs Dortmund
Dortmund kom tilbage til sejr sidste uge; jeg har hele tiden sagt, at de ville blive en større udfordrer til titlen, end folk gik og troede. Bayern rykkede Schalke rundt i 8-taller da de mødte dem, med en sønderknusende 4-0 sejr.  Dortmund som vinder står til odds 1.81, og det synes jeg lyder helt fornuftigt.

Barcelona vs Real Madrid
El Clasico er tilbage; det bliver uforudsigeligt og hamrende svært at ramme rigtigt her, men lidt udfordring skal der til. Jeg tror, der er for meget snak omkring Jose Mourinhos exit. Det bliver et brag af en kamp, og med ét øje på oddsene, bliver det lige pludselig nemt igen; Madrid +1 (handicap) til odds 2.02.

Udinese vs AS Roma
AS Roma er stadig ubesejrede med otte sejre i otte kampe. Jeg så dem i deres imponerende 2-0 kamp mod Napoli sidste uge, og de lader virkelig til at være urørlige. Jeg synes, at denne uges odds 2.22 på europæisk fodbolds konger, er et særdeles attraktivt bud.

Kom ind i kampen - der bliver kamp til stålet i weekenden, men med mine odds kan det ikke gå helt galt. Så hvorfor ikke få dine bets på plads, så du kan nyde et godt skud adrenalin i weekenden?

Betsafe Tipster!

Det var weekend tips fra Betsafe's Tipster. Har du endnu ikke en spillekonto hos Betsafe så åben en konto her og få 100% op til 1.000 kroner i velkomstbonus.

Held & lykke!