Odds og gode tilbud på Super Bowl XLVIII

I nat går verden amok med amerikansk buffet og Budweiser. NFL-sæsonen rammer sit klimaks, når Seattle Seahawks og Denver Broncos brager sammen i årets Super Bowl på MetLife Stadium i New Jersey. Det er første gang, at Super Bowl skal spilles udendørs på kunstgræs i en temperatur, der forventes at blive lige over frysepunktet. 

Kæmpe stjerner som Madonna, Bruce Springsteen, U2, Prince, The Rolling Stones og Beyoncé har leveret underholdningen i pausen, og i år er det Bruno Mars, der gi'r den gas i halvlegen. Meeeeeeeeeeeeeeeen vi håber selvfølgelig på fed underholdning fra selve kampen - og hvem vinder så årets Super Bowl, kampen mellem ligaens mest offensive hold Denver og det mest defensive Seattle?

Vi kan kun spå om vinderen, men Unibet's NFL blogger har banket ti ting ned, som han synes du skal vide:

1. Både Seattle og Denver sluttede den regulære sæson af med 13-3-statistikker - bedst af alle hold i NFL. Før playoff lavede Broncos imidlertid 606 point, mens Seattle "kun" præsterede 417. Denver er lille favorit til at vinde sportens største trofæ til odds 1.82

2. De dobbelte Super Bowl-vindere fra Denver var sidst i NFL-finalen tilbage i 1999, da Broncos slog Falcons 34-19 og dermed forsvarede titlen. Broncos har odds 3.50 på at vinde med pointhandicap -9.

3. Seattle derimod har aldrig vundet Super Bowl. Holdets eneste finaleoptræden var i 2006, da Seahawks tabte 10-21 til Steelers. Outsideren har odds 2.00.

4. I sidste sæson blev 49ers det blot andet hold gennem historien, der tabte Super Bowl efter at have lavet over 30 point. Over 47.5 point natten til mandag dansk tid giver odds 1.87.

5. Denver har lavet de første point i begge sine playoffkampe i denne sæson, mens Seattle kom bagud med tre point i sin NFC-mesterskabskamp mod San Francisco. Denver har odds 1.85 på at score først, mens oddset på Seattle er 1.95.

6. I sine to playoffkampe har Seattle i gennemsnit haft en sejrsmargin på syv point, mens Denvers tal er otte. Broncos har odds 6.00 på at vinde med en margin på mellem 7 og 12.

7. Peyton Manning kastede flere yards end nogen anden spiller i NFL's regulære sæson (5.477) og har i gennemsnit præsteret 315 yards per kamp i playoff. Over 6.5 touchdowns i årets Super Bowl giver odds 3.10.

8. Seattles Kam Chancellor (25) og Booby Wagner (24) har henholdsvis lavet tredje- og fjerdeflast tacklinger i playoff. Under 9.5 point i første quarter giver odds 1.85.

9. Demaryius Thomas lavede 1.430 receiving yards for Denver i den regulære sæson - fjerdeflest i ligaen. Widereceiveren har lavet to touchdowns i playoff og 14 før nytår. Thomas har odds 1.90 på at lave TD i kampen.

10. Marshawn Lynch topper listen over rushing yards i playoff med 249 og har lavet tre touchdowns. Seattles runningback lavede kun to gange TD i hele den regulære sæson, men er med odds 1.50 favorit i Super Bowl.

Vi har fundet et par fede Super Bowl tilbud fra bookmakerne.

unibet: Spil 5 livebets på Super Bowl XLVII á minimum 50 kroner med minimumsodds på 1.20, så får du 50 kroner tilbage, uanset om du vinder eller taber.

unibet: Tilmeld dig kampagnen og spil på Super Bowl, så deltager du i lodtrækningen og 1 times fodbold på fodboldfabrikken i København, Århus eller Odense for dig og dine kammerater (4 gavekort i alt) og 200 kroners gavekort til unisport.dk (4 gavekort i alt).


betsafe: Placer et single spil på minimum 100 kr på Super Bowl matchvinderen (1X2) inden kampen, og hvis dit hold taber med mere end 14 point, refunderes dine penge med op til 1000 kroner.

betsafe: Placer et væddemål på den første spiller, der scorer touchdown, og hvis spilleren scorer touchdown igen, når som helst i kampen, fordobler vi dine gevinster på op til maksimalt 2500 kroner.


Se Denver vinde sin første Super Bowl i 1998 med en 31-24-sejr over Packers

 
Læs også Poker eller Super Bowl? Theo laver en Mayweather