//

Wieghorst om England-Italien: Nulløsning

Danske Spil har under VM diverse gæstetippere. I går var det Faxe, der udtalte 'Spanien er for stor en mundfuld for Holland', og den udtalelse fortryder han nok i dag, Holland spillede jo nærmest Spanien ud af banen og vandt 5-1. I dag er gæstetipperen Morten Wieghors - så må vi se om han har bedre held med sit bud på kampen mellen England og Italien. 

Her i sin helhel Wieghorst spådom, som har overskriften: Nulløsning

Har man sat næsen op efter mål på samlebånd og masser af chanceskabende fodbold, når England og Italien klokken 2 i nat dansk tid tørner sammen ved VM, så er risikoen for at blive skuffet nok desværre stor.
Det vurderer Morten Wieghorst, der er dagens eksperttipper på Danske Spil

- Det er to store fodboldnationer, der mødes i den første gruppekamp ved et VM, hvor de er havnet i en svær pulje. Det kan godt blive en lidt taktisk låst affære, der kommer til at bære præg af, at ingen af de to hold har lyst til at tabe, siger Morten Wieghorst og fortsætter.

- Jeg tror, det ender uafgjort. Det er italienerne specialister i, og jeg tror bestemt, at England vil være tilfredse med ét point. Så det er langt fra et utænkeligt resultat, siger Morten Wieghorst, der har en fortid som assistenttræner i Premier League-klubben Swansea under Michael Laudrups ledelse.

I dag er han nytiltrådt cheftræner i AGF, men med sin tid i Swansea har Wieghorst naturligvis stort kendskab til England. Og det er han ikke bleg for at bruge til en generel vurdering af Englands chancer under VM.

- Det er min vurdering, at hypen omkring det engelske landsholds i år er noget mindre end sædvanligt. De er ikke på forhånd skreget ud som store VM-favoritter, og jeg tror faktisk, at det kan blive en fordel for dem, vurderer Morten Wieghorst.

Skal England præstere godt ved VM – og mod Italien – så peger Wieghorst på, at Manchester United-stjernen Wayne Rooney skal finde sit topniveau.

- Nu må vi se, om han overhovedet spiller fra start. Men hvis han gør, så er han en spiller, der kan foretage sig de ting, der afgør tingene. Der er blevet stillet lidt spørgsmålstegn ved ham i år, men uden at have indgående kendskab til Rooney, så tror jeg godt, at det kan være med til at motivere ham, så han vil ud at vise, at han godt kan være med, siger Morten Wieghorst.

Englænderens modstandere fra støvlelandet bliver dog en svær opgave.

- Italien er et rigtig stærkt hold. Det ved vi. Men det er også lidt svært at vide præcist, hvor de står ved det her VM. De har skiftet mellem flere forskellige formationer i opstartsfasen, hvor de også har roteret meget på angrebspladserne, så det virker ikke som om, at deres landstræner helt har fundet den formation, der skal bære dem gennem VM, siger Morten Wieghorst.

Én person kan italienerne dog roligt sætte deres lid til, mener Wieghorst.

- Jeg er meget spændt på at se Pirlo. Selvom han er blevet ældre, så er han stadig en fantastisk spiller, der kan gøre rigtig ondt på England, hvis han får pladsen til at lægge de chanceskabende pasninger, han er så kendt for. Han bliver en rigtig afgørende spiller for Italien. Både mod England og ved VM generelt, siger Morten Wieghorst.

AGF-træneren tror dog som nævnt, at kampen ender uden en vinder. Og lidt gået på klingen er han også klar med et bud på et resultat.

- Jeg tror på en pointdeling, og hvis jeg skal komme med et ciffertip, så tror jeg ikke, at 0-0 er helt skudt ved siden af, slutter Wieghorst.

Et uafgjort resultat giver odds 2,90 på Oddset. Bliver kampen 0-0, som Morten Wieghorst spår, så er der mere saftige odds 6,50.

 
 

Nyheder

Sociale medier


 googleplus  pinterest 

[Odss] Odds

Wales - Danmark 
Nations Leauge, fredag den 16/11       
Direkte på Canal 5 kl. 20:45

  1 X 2
Bethard 2.70  3.10  2.90
bwin 2.60  3.10 2.90
NordicBet  2.70  3.00  2.90
888sport  2.70  3.00 2.80
LeoVegas Sport  2.70 3.00  2.80
Betsafe 2.70  3.00  2.90
Læs også:
Kom med Uffe Holm til Monte Carlo
Spil 100 kr. risikofrit på fodbold live betting
Rekordstor jackpot på 9,5 millioner kr.
eToro Trading Platform
Hugo 2 jackpot på over 1,3 millioner kroner
Prøv Award Winning casino - få free spins her
30.000 gratis live streaming af fodboldkampe
Flashscore


[Odds] Seneste Nyheder

             
 

Acemag.dk

 

Nyheder

 

Sociale medier

             
© ACEMAG.DK

          googleplus    pinterest  
                                                                RSS

[Odds] Mest Læste