Odds på valget: Går Helle ned med mand og mus?

Odds på valget: Går Helle ned med mand og mus?

Så er valgkampen skudt igang, og vi skal en tur i stemmeboksen den 18. juni. 

Efter valget i 2011 forblev Venstre det største parti i Danmark, men en stor fremgang til Enhedslisten og Det Radikale Venstre medførte at den såkaldte røde blok skaffede Helle Thorning-Schmidt statsministerposten med en regering bestående af Socialdemokratiet, R og SF. Siden da er SF trådt ud af regeringen, Villy Søvndal gået på pension og Margrethe Vestager smuttet til en stor fed stillingen i EU. Deruover er Enhedslisten piv trætte af, at regeringen er løbet fra diverse valgløfter og regeringen har været ramt af diverse skandaler, hvilket har medført en gigantisk svingdør i udskiftningen af ministre.

Ser man på den blå blok, så har Lars Løkke Rasmussen har trådt i spinaten et par gange med personig sager og de Konservative er vel nærmest ikke-eksisterende men prøver med en ny profil i form af Søren Pape Poulsens. Anderledes ser det godt ud for Dansk Folkeparti og Kristian Thulesen Dahl, der umiddelbart æder flere og flere af stemmerne - og nok stemmer fra en bred skare af partierne i folketinget.

Anyways - valget er udskrevet, og du kan dermed forvente daglig valgflæsk i medierne. Meningsmålingerne ændres dagligt, og lige nu står den på blå blok med Lars Løkke Rasmussen som kommende Statsminister. Ifølge bookmakerne ligner det en kamp op ad bakken for Helle, men hvor tror du, at vælgerne sætter krydset ved næste valg, og hvem løber med statsministerposten?

bet365 har følgende odds på, hvem der bliver statsminister efter næste valg:

Lars Løkke Rasmussen, odds 1.35
Helle Thorning-Schmidt, odds 3.25 
Mette Frederiksen, odds 21.00
Søren Gade, odds 13.00
Kristian Thulesen Dahl, odds 12.00
Kristian Jensen, odds 51.00
Anders Fogh Rasmussen, odds 26.00

I den mere humoristiske boldgade er Michael Laudrup, Flemming Østergaard og L.O.C. alle giver pengene igen 5001 gange.

 Spil her på folketingsvalget hos bet365 
 
Flere andre bookmakere har odds på valget. Også unibet har masser af spilmuligheder - F.eks. hvilket parti, der får flest stemmer, hvor mange partier der danner regering efter valget og på over/under et parti's procentandel af stemmerne. Odds for om Dansk Folkeparti over over eller under 19,5% af stemmerne er:

Over, odds 1.75
Under, odds 1.95 
 
Spil her på Folketingsvalget hos unibet
asd