Tjek Laudrups spilforslag til på søndag

Så er der nye spiltips fra Brian Laudrup, hvor han har valgt tre kampe, der spilles søndag den 5. oktober. Som bekendt er Brian Laudrup blevet frontfigure for Unibet, så  det er her , at du finder de odds,  som Brian bruger til sine spiltips.

Vi bringer her - helt ucensureret -  Laudrups bud på et godt spil på kampe fra henholdsvis Premier League, Seria A, og den franske Ligue 1, og håber, at han dribler et par gode resultater hjem til læserne.

Chelsea – Arsenal (søndag 15:05)
Begge hold kom sejrrigt ud af ugens CL-kampe, men i dette London-derby hører favoritværdigheden kun hjemme et sted – og det er hos Chelsea. Holdet virker meget mere komplet end Arsenal, der desuden er plaget af rigtig mange skader. Og mens Arsenal nok kan slå midterhold i England og Europa, er Chelsea holdet, der kan slå holdene fra øverste hylde og som derfor ligner en favorit til både mesterskab og CL-titel. Naturligvis spiller det ind, at dette er et lokalopgør, men jeg kan ikke se, hvordan Arsenal skal bære sig ad med at få point på Stamford Bridge mod et Chelsea-mandskab, der bare virker stærkere i alle kæder.
Spilforslag: 1 - Odds 1.64

Juventus – AS Roma (søndag 18:00)
Topmøde i Serie A mellem to klubber, der begge har maksimumpoint efter fem runder. Og Roma mangler i hvert fald ikke selvtillid efter deres flotte kamp mod Manchester City i CL, mens Juventus tabte knebent til Atletico Madrid. For de fleste hold er det mere end svært at få noget med hjem fra Juventus Stadium, men jeg tror at Roma har bedre chancer end de fleste. Holdet er rasende godt organiseret og som vi så mod Manchester City, kommer de også til mange chancer, selv mod de absolut bedste mandskaber. Det bliver i hvert fald en kamp, der på forhånd ser ud til at blive tæt og jeg tror at romerne har gode chancer for at hente mindst ét point her.
Spilforslag: X2 - Odds 2.02

PSG – Monaco (søndag 21:00)
Det absolutte topopgør i fransk fodbold, men desværre et, der er blevet en smule devalueret i og med at Monaco har sagt farvel til profiler som Radamel Falcao og James Rodriguez. De ville så gerne kunne udfordre storholdet fra Paris, men i selvom begge mandskaber spiller med i Champions League, er der tydelig klasseforskel på dem. Mens PSG slog mægtige Barcelona, måtte Monaco nøjes med en kedelig uafgjort i Skt.Petersborg. PSG har ganske vist spillet mange uafgjorte kampe i Ligue 1, men Monaco har altså allerede tabt 4 kampe og ligner slet ikke et hold, der kan true PSG.
Spilforslag: 1 - Odds 1.42

Er du en af de få, der stadig ikke har en spillekonto hos unibet, så er du berettiget til en velkomstbonus på 100% op til 1.000 kroner