Premier League Derby: Få odds 5.00 uanset om United eller City vinder

Søndag klokken 15:05 sparkes en af verdens største klassikere af et lokalopgør igang, når Manchester United tager imod rivalerne fra Manchester City hjemme på Old Trafford. Trods flere overraskende resultater hos ligaens normale tophold er både de lyseblå og De Røde Djævle kommet fint igennem sæsonstarten. Der er derfor lagt op til en stor kamp - måske med masser af mål.

I sidste lokalopgør var der målfest. Ashley Young brillerede med en scoring og to assists, hvilket gav en sejr til United på 4-2. Får Manchester City revanche søndag på udebane?

Bookmakerne lægger op til en jævnbyrdig kamp. Unibet og 888.dk har samme odds på diverse sportsevents, så du får samme odds uanset hvam af de to du spiller hos - her odds på United vs. City fra 888.dk

1: 2.60
X: 3.55
2: 2.75

Unibet og 888.dk har normalt samme odds på diverse sportsevents, men på kampen mellem de røde og de blå har unibet banket odds op, at du får odds 5.00 uanset om du er mest til blå eller rød.

Sådan benytter du tilbuddet:

1. Tilmeld dig kampagnen på Unibet.dk

2. Spil pre-match på Manchester United eller Manchester City som en single for minimum 100 kroner på (1X2). Kun dit først placeret væddemål efter tilmelding gælder.

3. Vinder dit hold får du din gevinst fra dit almindelige spil med det samme. Differencen op til odds 5.00 bliver krediteret til din konto som en bonus mandag d. 26. oktober kl. 18.00.