Scor odds 2.30 hvis Montenegro vinder i aften

Det danske kvindelandshold skal forsøge at finde formen ved håndbold-VM efter katastropespillet og nederlaget til Ungarn. Næste kamp er imod Montenegro, der ligger på førstepladsen i gruppen, blandt andet efter en storsejr over netop Ungarn.

Der venter de danske håndbolddamer en svær kamp, som de dog vil gøre alt for at vinde efter det seneste nederlag samt de vigtige point der venter for at gå videre fra gruppespillet. Det bliver dog ikke let. Montenegro har stjerner som Suzana Lazovic og Katarina Bulatovic på holdet, de vandt EM i 2012, og blev nummer fire ved EM sidste år.  

Hos TonyBet tilbyder de et stort udvalg af odds på kampen samt andre odds på verdensmesterskabet i håndbold på hjemmebane i Danmark. Her på redaktionen holder vi naturligivs med Danmark og håber, at  Klavs Bruun Jørgensen og spillerne hiver en sejr hjem, men skal pengepungen tale, så spiller vi på odds 2.30 for en sejr til Montenegro, så har man da også lidt at glæde sig over, såfremt Danmark taber. En sejr til Danmark giver odds 2.02. 
 
Spil på EM-håndbold her