//

Få $20 freebet på på valgfri sport og spil

betstars
Som læser her på acemag.dk, har du helt sikkert spillet diverse turneringer og cash game på PokerStars - men har du også prøvet BetStars, deres udbud af odds på sport?

Hvis ikke, så har du en god grund til at komme igang nu. På dit første væddemål nogensinde på BetStars får du 20 dollars i freebet.
Placer dit første væddemål på $10 til odds 2.0 (lige) eller højere på en valgfri sportsgren eller et valgfrit spil, så giver BetStars dig to Free Bets på €10 til brug på en valgfri sportsgren.

Du kan f.eks. spille på Danmark kamp i aften mod Peru - her Betstars' odds på kampen:

Peru - Danmark
1: 3.40
X: 3.10
2: 2.45

På alle VM-kampene giver BetStars  'Free bet efter 80 minut'. Det betyder, at du får din indsats ingen (op til €20), hvis du du taber dit væddemål på kampens resultat, hvis der scores efter det 80. minut. Mål i forlænget spilletid eller straffesparkskonkurrencer tæller dog ikke med.

Spil hos BetStars nu og få dine 20 dollars freebet. 

Også tilbyder et free bet på VM-fodbold. Du kan spille 50 kroner kvit og frit enten før kampstart er på live betting - sæt dit gratis 50-kroner spil nu!

NordicBet er på banen med en freebet på 100 kroner, som du kan bruge på en af Danmarks tre gruppespilskampe - og så topper de tilbuddet med en live casino bonus på 50 kroner. Læs mere her på NordicBet!

Læs også: Spil med - der er 1.000.000 kroner i puljen i LVFC Sommerspecial
 
 

Nyheder

Sociale medier


 googleplus  pinterest 

[Odss] Odds

[Odds] Seneste Nyheder

             
 

Acemag.dk

 

Nyheder

 

Sociale medier

             
© ACEMAG.DK

          googleplus    pinterest  
                                                                RSS

[Odds] Mest Læste