Vind $100 millioner på en hånd

Den største pokergevinst nogensinde kan nu blive en realitet for dig, hvis du er dygtig nok og  usandsynlig heldig.

Titanpoker.com og Noblepoker.com er gået sammen om en freeroll turnering, hvor du altså gratis har muligheden for at vinde denne uhyrlige præmiesum.

Spillere har muligheden for at kvalificere sig til hovedturneringen igennem sattelitter på Titanpoker.com, hvor man bliver inviteret, hvis man spiller meget på sitet. I disse sattelitter er der en samlet præmiesum på $500.000.

Hovedturneringen, the ”Online Main Event”, foregår den 30. april 2006, og når der kun er ti spillere tilbage, bliver turneringen stoppet for at genoptage den på et hemmeligt sted en måned senere.

Hvis man er så dygtig at komme til finalen, har man muligheden for at vinde den store gevinst, hvis man er så heldig at ramme en Royal Flush i spar på finalebordet. Hvis man ikke er så heldig, kan man trøste sig med andre fine præmier, men de $100 millioner bliver altså kun udbetalt i tilfælde af denne ekstremt heldige hånd.

Selv om det virker temmelig usandsynligt at man skulle ramme guldet, ønsker Ace alt mulig held og lykke til dem, som føler sig fristede.