Vivet: En kæmpe skuffelse

Nicolai Vivet er ude på en 23. plads i Baden. Og kom ikke at sig, at Ace skåner spillerne. To sekunder efter Nicolai var slået ud, havde vi ham i interview. Og følelserne var helt fremme.

"Det er en kæmpe skuffelse, det her. Det er så vildt. Hold kæft, hvor er det surt," sagde en megaskuffet Nicolai Vivet.

Han gik all in med de sølle rester efter at Tox' havde losset ham tilbage det rene nul og niks i chips (hånden kan ses på live-bloggen).

"Igen. Igen er det så tæt på for mig. Når det virkelig, virkelig gælder kommer der et beat af rang og slår mig af hesten. Jeg ved jo godt, at når skuffelsen har lagt sig, vil jeg tænke tilbage på en turnering, hvor jeg har spillet noget af det allerbedste, jeg er i stand til. Og jeg vil igen huske hvor sjovt det er at spille de her turneringer. Men lige nu er det bare ingen trøst. Det gør rigtigt ondt," siger Nicolai Vivet, som lige umiddelbart har svært ved at skjule sin afsky overfor den måde, som Tox tog hans chips på.

"Ja, bonde syv. Det er klart, at jeg tænker over den. Det kan jeg ikke lade være med lige nu. Jeg havde aldrig spillet den hånd sådan, og da han gik all in på mig vidste jeg, at han ikke havde en god hånd. Jeg gjorde alt rigtigt i den situation, og så faldt hammeren alligevel. Men det er jo så det, vi kalder poker," siger Nicolai Vivel umiddelbart inden han bliver hentet af en official, som skal eksortere ham op til sin gevinst: €9.433.

Men det er en sum, som Vivet ikke kan bruge til noget som helst lige nu.

asd