Theo: Vi er stadig med i kampen om trofæet

Theo: Vi er stadig med i kampen om trofæet

Nations Cup i Cardiff er i fuld gang, men det er meget svært at få oplysninger om slagets gang, da deltagerne har fået mundkurv på.

Bet24's pokerprof, Theo Jørgensen, der er den danske holdkaptajn, har dog sendt os denne korte hilsen fra Cardiff:

"Så er vi i gang. Da jeg er holdets eneste genganger fra sidste år og dermed bekendt med setuppet, valgte jeg at spille første heat, så de andre kunne se hvilke omstændigheder, der spilles under. Den anden grund til det er, at jeg sidste år spillede første heat, surfede lige igennem og vandt meget hurtigt. Så når man er en smule overtroisk går det hen og betyder en smule.

 

Formatet fungerer på den her måde:
Hver holdkaptajn vælger én spiller til at deltage i en 6 mands sit and go. Buyin er på 2000 dollars, og vinderen af heatet får det hele, hvilket vil sige 12K. Derudover opsamler vi point. 16-11-7-4-2-1 for vores placering i heatet. De point bliver vekslet om til chips til finalen hvor der ialt er 100.000 chips i spil. I finalen snakker vi også om en sit n go med en fra hvert land. I finalen må vi også skifte ud. Det vil sige, at Mads for eksempel starter for så at blive udskiftet med mig og Tune så til sidst tager over. Hvem vi stiller med, og hvornår de spiller, er op til holdkaptajnen. I finalen er der 100.000 dollars til vinderholdet.

Det specielle ved den her turnering er, at man inde i "Det Grønne Rum" kan sidde og se det heat, som bliver spillet "live". Og via kamera under bordet, kan vi se deres kort. Så udover at du måske kommer til at spille som en pose nødder og ryger ud som den første, ja, så er det altså en hård tur at gå ud til holdkammeraterne, som har set hvor dårligt, du har spillet. Det sætter dejligt med ekstra pres på, specielt når vi har en ordentlig tot ude imod amerikanerne i et side bet om, hvem der får flest point, hvem der kommer længst i finalen og til sidst en ekstra bonus, hvis man vinder. Samtidig er det selvfølgelig nogle af de bedste i verden, du spiller imod, så det gør det ikke nemmere. Som sagt så spillede jeg første heat og jeg må desværre ikke afsløre hvordan det går, da turneringen senere skal vises på tv. Dog vil jeg godt fortælle, at efter de første par heats er vi stadig med i løbet om pokalen".

 

Mvh Theo, Bet24 pokerprof

 

asd