Første poker-rejsebureau: Ta' med på jomfruturen

Første poker-rejsebureau: Ta' med på jomfruturen

Danmarks første rejsebureau for pokerspillere ser nu dagens lys. Bureauet kalder sig FinalTable, og den første tur går til Amsterdam. Turen varer 1 uge og byder på fede oplevelser, festivitas og ikke mindst en masse gode pokerturneringer.

Den første tur er planlagt til påske med afgang den 30. marts. Der er kun plads til 50 deltagere, så det er først til mølle. Der er samlet præmier for over 50.000 kroner, og førstepræmien er et valgfrit EPT-sæde sponsoreret af MermaidPoker (værdi 5000€).
”Når man rejser med os, er adgangen til rejsens pokerturneringer betalt. Man kender derfor indsatsen på forhånd, og har alligevel chancen for at vinde præmier for mange tusinde kroner”, siger stifter og medejer Tobias Skudstrup.
 

7 dage/ 6 nætter på centralt 3-stjernet hotel i Amsterdam koster 6.495 kroner. Prisen inkluderer buy ins til alle FinalTables turneringer.

Du kan læse mere om turen og selskabet her.

Det er erfarne kræfter fra rejse- og kasinobranchen, der står bag Finaltable.dk. De to ejere, Tobias Skudstrup og Rune Bjerregaard, har brugt næsten et år på at udvikle og finpudse konceptet, som er unikt i Danmark.


Kontaktoplysninger:

FinalTable ApS
Prins Christiansgade 1, st. th.
8900 Randers     

www.finaltable.dk

CVR: 29 83 16 29
Medlem af rejsegarantifonden

Salgsdirektør
Tobias Skudstrup
Tlf. 22 433 556
Skype: tobias.skudstrup
e-mail: Tobias@finaltable.dk

asd