WSOP-skandalen afsløret!

WSOP-skandalen afsløret!

Husker du historien om de to millioner ekstra chips, der pludselig materialiserede sig ved sidste års WSOP finalebord? Pokernews.com kan nu lægge beviserne på bordet og afsløre, at to spillere hver især fik en million chips for meget i forbindelse med et 'color-up' - hvor mange små chips omveksles til få chips med en større værdi. Pokernews kan også dokumentere, hvornår det skete. Omvekslingsfejlen blev begået, da der var 27 spillere tilbage...

Og det store spørgsmål, der nu trænger sig på, er selvfølgelig, hvem der fik mere end de havde krav på? I lang tid har Jamie Gold og Allen Cunningham (de to chipleaders) været under mistanke, men disse spillere vandt, ifølge Pokernews.com, alle deres chips på ærligt spil.


Det gjorde Kevin O'Donnell til gengæld ikke!

Pokernews.com har gennemgået blogs fra ni uafhængige instanser, og på baggrund heraf kan de afsløre, at Kevin O'Donnell efter ombytningen havde 1.050.000 flere chips end han burde. O'Donnell røg ud af turneringen som nummer 21, og han er, ifølge Pokernews.com, rystet over, at sådan en fejl kunne forekomme.

Kevin O'Donnell er ikke selv skyldig i brøleren, men det er op til den enkelte læser selv at vurdere om en spiller, der sidder midt i sit livs største turnering, ikke nærmest per instinkt vil tælle sine chips efter en pause og dermed også opdage fejlen...

Den anden spiller, der fik for mange chips, vil Pokernews.com ikke afsløre foreløbigt, fordi turneringens arrangør, Harrah's, snart forventes at offentliggøre endnu et navn - men den spiller, de har i søgelyset, er ikke den rigtige, og det kan de bevise.
"Vi ved, hvem det er, og det vil vi afsløre, så snart Harrah's frigiver de sidste overvågningsfilm fra turneringsområdet", skriver Pokernews.com.
asd