Phil Hellmuth skriver historie - kongen af WSOP

Phil Hellmuth skriver historie - kongen af WSOP

I nat skete det. Phil Hellmuth kan nu med rette kalde sig verdens bedste pokerspiller, da han vandt sit 11. WSOP bracelet. Event # 15 ($1.500 No Limit Hold'em) var eventet, der gjorde Phil Hellmuth til verdens bedste pokerspiller, og det var ikke noget nemt felt at komme igennem. Alene det faktum, at der var 2.628 deltagere, som stillede til start gør, at man må tage hatten af og knæle for den nu kronede konge af poker.

Selve finalebordet havde Phil Hellmuth godt styr på, og efter et par hænder heads up mod Andy Philachack havde Phil Hellmuth da også en massiv chiplead med 7.000.000 chips mod Philachacks 1.000.000 chips.

I den afgørende hånd skubbede Andy all-in med A-10, og Phil kaldte med A-3 – der faldt naturligvis en 3´er på floppet, og da der ikke kom nogen hjælp til Andy, kunne den nye konge af poker krones.

Amazon-salen, hvor turneringen blev spillet, brød ud i overdøvende klapsalver da Hellmuth havde sikret sig sejren, og det var det også en super glad Hellmuth, der råbte: ”Jeg er klar til at tage alle rekorder – jeg er klar til at være MANDEN. Endelig.”

Armbåndet blev i øvrigt overrakt af selveste Doyle Brunson og Johnny Chan, som nu begge må se sig henvist til en delt 2. plads med 10 bracelets. Doyle Brunson kan dog grine hele vejen til banken, da han efter sigende havde stukket $400.000 ud på Hellmuth.

Sejren indbragte i øvrigt en sidegevinst til Hellmuth på $637.254.

asd