Bønding: Jeg har lovet min kone et bracelet!

Lars Bønding er chipleader i Event 19 ($2.500 NLHE), og den placering har han tænkt sig at holde hele vejen, til han får udleveret karrierens første WSOP bracelet. Han har nemlig ikke noget valg...
"Min kone skal føde om en uge, og vores aftale var klokkeklar. Poker til mig, og et bracelet til min kone", siger Bønding til Acemag.dk.

Men det er ikke den eneste grund. For to år siden sad Bønding i nøjagtig samme situation. Chipleader på finalebordet i samme Event ved WSOP. Med tre spillere tilbage havde han 80 % af chipsene, og alligevel blev han kun nummer to.
 "Det var forfærdeligt, og derfor er jeg ekstra meget opsat på at køre den hjem i år", erkender Bønding.
 
På finaleborde sidder blandt andre Humberto Brenes, der er på sit tredje (!) finalebord i år, men costaricaneren har Bønding ganske godt styr på. Det er lidt værre med Bertrand "ElkY" Grospellier, som vi kender fra sidste års EPT i København.
"Han er rigtig skrap, men jeg har heldigvis position på ham, så det er en klar fordel. Det jeg frygter mest er faktisk strukturen. Vi starter med blinds på 15.000 - 30.000, og det er lidt for højt til min smag - Men jeg skal nok vinde alligevel".

Held og lykke!


asd