Mark vandt en nat med Pokergirl

Mark vandt en nat med Pokergirl

362 håbefulde pokerspillere kæmpede i aftes om retten til at tilbringe en nat i selskab med Morten 'Pokergirl' Erlandsen. Vinderen blev den 20-årige Mark fra Høje Taastrup, der på fredag tager turen hjem til Morten i Korsør, og med sig har han $1.000 at spille for.

Mark har spillet poker siden gymnasiet - det første halvandet år fortrinsvis freerolls, men i de sidste par måneder har han også fået mod på at spille cash games.
"Jeg spiller typisk $5-20 turneringer, og min favoritdisciplin er heads up matcher, så det bliver helt fantastisk at få nogle fif fra Morten, der jo er specialist i at spille shorthanded"; siger en meget glad Mark til Acemag.dk.

Mark vandt aftenens freeroll hos Ladbrokes efter at have haft sin modstander all in tre gange - hver gang var han størst, men lige meget hjalp det. Modstanderen fangede et heldigt kort gang på gang.
"Jeg var lige ved at tro, at det ikke kunne lade sig gøre, men fjerde gang var det mig, der ramte et heldigt kort, og så var sejren min.

Ace redaktionen ønsker dig held og lykke på fredag - Pokergirl vil gøre alt, hvad der står i hans magt for, at du kommer hjem med en masse penge på lommen.
asd