WSOP's bedste bud på en Grand Slam?

Amerikanerne har altid været ret pjattede med at kåre den bedste dit og dat, og derfor kommer det heller ikke som den store overraskelse, at Harrah's nu introducerer en ny prestigefyldt WSOP-titel - En 'Player of the Year Prize'- Dermed er der nu tre særligt eftertragtede trofæer at gå efter.
 
Skal man nappe pokerens bedste bud på en Grand Slam, så gælder det om at vinde følgende:

1. Den vigtigste er uden tvivl Event 55. Denne turnering afgør dette års verdensmesterskab, og vinderen vil for al tid og evighed få sit navn i pokerens Hall of Fame.

2. Næsten endnu mere prestigefyldt er det dog at vinde $50.000 H.O.R.S.E- Championship, der grundet sit enorme buy in kun forbeholdt branchen allerbedste (og rigeste) pokerspillere - her finder du med andre ord ikke mange døde penge i potten...

3. Endelig er der den nye 'Player of the Year Prize'.
Denne pris går til den spiller der samlet set kommer længst i flest WSOP-Events. I øjeblikket må listen føres af Humberto Brenes, der allerede har ramt tre finaleborde. Bedste dansker er i skrivende stund Lars Bønding, der indtil videre har en 37. plads og et kommende finalebord på dette års WSOP-C.V.
asd