Slå Casper Christensen i aften

Slå Casper Christensen i aften

Danskejede PokerSaints inviterer i aften kendte danskere til poker for velgørenhed. Rune Klan, Dan Rachlin, Thomas Stuer-Lauridsen og mange flere kendisser vil klokken 20.30 sætte alt ind på at give dig baghjul i poker, så de kan donere pengene til godgørende formål.

For €5 spiller du med, og PokerSaints lægger ekstra 5.000 kroner i præmiepuljen til vinderen. Den kendis, der klarer sig bedst, får 5.000 kroner til at støtte et godt formål. Og vinder Casper Christensen, går pengene altså til Kræftens Bekæmpelse.

Der er også ekstra lir for at slå en kendt ud. Er det for eksempel dig, der slår komikeren Christensen ud, modtager du en signeret Klovn-dvd.

Janus Gringer, pressechef for PokerSaints - og tidligere danmarksmester i poker, siger om turneringen: ”Vi laver denne her turnering af to grunde. Dels for at give vores kunder den lir at kunne spille poker mod kendisser som Casper Christensen og Rune Klan, men det vigtigste for os har været, at de kendte spillere ikke kan vinde penge, men kun donere en eventuel præmie, for at vise, at spilleselskaber på nettet er andet end en stor, styg ulv, som kun tænker profit."

Udover de allerede nævnte, spiller blandt andre også pokerspillerne Ricki Nielsen og Erik "Las Vegas" Hansen og komikeren Anders Fjeldsted med.
asd