Theo: Det vrimler med tosser ved WSOP

Theo: Det vrimler med tosser ved WSOP

Theo Jørgensen vil under hele Main Event fortæller om sine oplevelser ved og omkring bordene til Acemags brugere. Vi har dog taget forskud på glæderne og kan her bringe sidste nyt fra Theo:

Hej Acemag-læsere
Det er ikke helt gået som planlagt de seneste dage. Jeg havde egentlig ikke regnet med at spille så mange turneringer herovre, i hvert fald kun spille et fåtal af no limit-turneringerne, men der er så ufatteligt meget value i turneringerne, at jeg ændrede planerne. Eller sagt med andre ord : Der er så mange tosser, så man tror, det er løgn.

 

De sidste par dage er derfor gået med en limit turnering, to no limit-turneringer og en enkelt i pot limit omaha (PLO), men desværre ikke med den store succes. Kulminationen kom i går i den sidste no limit hold’em-turnering, jeg spillede, hvor jeg var oppe med 10 gange indskuddet og så præsterede at ryge ud simultant med at solen gik ned og lige præcist samtidigt med, at min datter skulle i seng, så jeg heller ikke nåede at se hende den dag.

 

Derfor har jeg taget den beslutning at holde en lille pause fra turneringerne. Mit problem er, at jeg ikke er vant til at spille turneringer hver dag. Det påvirker mit humør og mit spil at ryge ud og for den sags skyld spille turnering hver dag, så jeg har vurderet, det er fornuftigst at tage en pause, og kun spille dem jeg vurderer, der er absolut mest value i.

Det er 100 procent sikkert, at jeg spiller 10.000 dollars PLO-turneringen den 1. juli, main eventen gir sig selv, og derudover er jeg inde i kraftige overvejelser med mig selv, om hvorvidt 50.000 dollars HORSE-turneringen skal have et skud.

Resten bliver fra dag til dag, hvis jeg føler for det, og er frisk.


Med venlig hilsen
Theo

asd