Bad Beat Bent ny formand for Dansk Pokerforbund

Bad Beat Bent ny formand for Dansk Pokerforbund

Ildsjælen Frederik Hostrup er trådt tilbage som formand for Dansk Pokerforbund. Hans afløser bliver Bent Almskou, der nu overtager styringen af forbundet med over 3.500 aktive pokerspillere. Hans første opgave bliver at få professionaliseret foreningen.
"Dansk Pokerforbund er i dag en stor forening, og der er brug for andre kræfter end da forbundet startede, fordi opgaverne er anderledes. Vi skal ikke længere sparke dørene ind. Det arbejde har Frederik allerede gjort. Nu er der derimod brug for folk med store administrative evner, og det er en af mine styrker", siger Bent til Acemag.dk.

Derudover vil den nye formand arbejde benhårdt for at samle alle gode kræfter for at forbedre forholdene for landets pokerspillere.
"De bedste resultater opnår vi ved at arbejde sammen, og derfor har jeg også som det første taget kontakt til Dansk Poker Union, og opfordret til parløb i den kommende sag om legalisering af turneringspoker".

Bent Almskou har en fortid som dealer i Dansk Pokerforbunds lokaler i Ordrup, og det er herfra han har fået tilnavnet 'Bad Beat Bent'. Derudover har Bent været en af de bærende kræfter på Team Ace - Bent var en af de fire første der kvalificerede sig til holdet.

DPF's nye bestyrelse ser herefter således ud:

Tao Gomez
Thomas Jensen
Mai-Britt Almskou
Christian Lohmann
Bent Almskou (Formand)

Suppleanter:
Mette Hacke
David Christensen
Gregers Sornn-Friese

asd