Frederik Hostrup for Retten

Frederik Hostrup for Retten

Tidligere formand for Dansk Poker Forbund, Frederik Hostrup, er i øjeblikket i ilden i Byretten i Lyngby. Det var en spændt Hostrup, Ace mødte uden for retslokalerne, inden dagens handlinger. "Jeg glæder mig til endelig at præsentere over for danskerne, hvad der er hasard, og hvad der ikke er. Poker er et dygtighedspil, og jeg har en stærk tro på det danske retssystem. Selvfølgelig vinder vi," udtalte Frederik Hostrup.

Henrik Hoffmann, forsvarer for Hostrup og Dansk Poker Forbund, viste også godt mod inden:"Vi håber på en tilkendegivelse fra dommeren, og at vi kan få sat på plads, at poker i turneringsregi er en social begivenhed, hvor folk ikke kommer for at tjene store penge."

Den tidligere formand var første mand i vidneskranken, og han brugte meget tid på at forklare forskellen på turneringspoker og cash game. Han er tiltalt for hasard og kan riskere en bødestraf, hvis han bliver erkendt skyldig. Dommen bliver afgørende for Pokerforbundets godt 3.000 betalende medlemmer, og der forventes en endelig afgørelse om 2-4 uger.  
asd