Nedtrykt Negreanu: Jeg gav alt!

Det tager normalt ikke Daniel Negreanu lang tid at finde nogle kommentarer frem, når han er røget ud af turnering. Normalt vil han i løbet af få sekunder have rystet skuffelsen af sig.
Men H.O.R.S.E. er en anden sag, og det er ikke bare Daniel Negreanu, som har det sådan. Stort set alle de store navne, som røg ud af H.O.R.S.E. før finalebordet har overhovedet ikke været i humør til at kommentere noget som helst. Det at ryge ud af en så stor turnering med så meget prestige på spil, er noget, som skal lidt på afstand.

Negreanu kom med sit seneste videoindlæg tre dage efter, at festen sluttede for ham, og det er en grusomt skuffet canadier, som prøver at finde en mening med det hele.

"Jeg gav alt, hvad jeg havde i mig. Jeg var chipleader, og en halv time efter var jeg ude. Jeg floppede et set og tabte, jeg tabte med par konge. Det er SÅ brutalt, og jeg kan ikke holde ud at tænke på alle de dårlige spil, som blev belønnet. Ja, jeg kan slet ikke komme mig over at så mange spillere, som stadig var tilbage, slet ikke mestrer alle spillene," siger Negreanu blandt andet.

Den afgørende hånd for Daniel Negreanu faldt i 7 Card Stud, hvor han tabte til den senere to'er Bruno Fitoussi.
"Jeg VILLE bare ikke forlade den turnering. Øv, det er så brutalt," siger han, og fortæller også historien om, hvordan han røg på tilt i den næste turnering, han spillede.

H.O.R.S.E. - den gør altså ondt at ryge ud af. Du kan se Negreanus seneste indlæg her:

http://www.rawvegas.tv/rawreality/negreanu/

asd