Theos Blog: Fornuften vandt over egoet

Siden sidst har jeg ikke spilllet det, der ligner en turnering. Den har stået på noget stand up comedy fra Ray Romano (ham fra "Alle elsker Raymond"). Det havde jeg set meget frem til, men det endte med at være meget skuffende, så det var helt forsvarligt, at Mads Andersen tog sig en lille skraber midt i showet.

 

Derudover har den stået på grillfester og cashgames. Mit ego og min fornuft var ellers gevaldigt oppe at skændes op til H.O.R.S.E.N., hvor fornuften endte med at vinde, så jeg meldte pas. Hovedårsagen til, at jeg meldte pas, er at jeg ikke er tilfreds med mit Seven Card high/low, 8 or better-spil. Jeg føler simpelthen ikke, at jeg spiller det godt nok, og så virkede det alligevel for stupidt at skubbe 50.000 dollars efter det.

 

Ellers har jeg haft fornøjelsen af at spille inde i Bobbys Room, da de startede noget stort Pot Limit Omaha op. Jeg valgte dog meget hurtigt at stoppe, da der var et Seven Card Stud spil $400-$800, som trak mere - eller sagt med andre ord, der sad flere tosser i Stud’en, end der gjorde i Omahaen.

 

Da det spil trak ud, kom jeg for sent op til 5.000 dollars No limit short handed-turneringen i forgårs, men fandt så ud af at de havde en Seven Card high/low 8 or better 1.000 dollars-turnering senere på dagen, hvilket jo var intet mindre end genialt, da jeg så kan få noget træning med henblik på næste års HORSE-event.

 

Men udover den turnering, spiller jeg kun Pot Limit Omaha-turneringen til 10.000 dollars og Main Event. Har helt bevidst prøvet på at holde mig væk fra alle No Limit-events for at undgå at blive træt af det inden Main Event.

 

Derudover er min kære fader kommet herover, til hans første møde med Las Vegas. Da der er en lille ludoman gemt i ham, skal det nok blive sjovt. Specielt fordi jeg har lovet ham, at han kan spille alle de 100 dollars-turneringer han gider, for mine penge, så det bliver spændende at se, hvor meget vi ser til ham. :)

 

asd