River Ricki er ankommet!

River Ricki vil under hele WSOP beskrive sine oplevelser i Las Vegas. Dette er hans første blog på Acemag.dk.

Hi mates


Ja som overskriften meget passende siger, er jeg ankommet og er på plads her i Vegas.

Fløj torsdag morgen fra kastrup med min ven Jogi, og efter en 21timers tur, grundet de sædvanlige forsinkelser, ankom vi hen ad aftenen her i syndens by. Er stadig lige imponeret hver gang flyet skal til at lande og man får lov at beskue den mægtige by fra fugleperspektiv. Vegas er for mig et sted, jeg glæder mig til at besøge, hver gang jeg nærmer mig afrejse, men efter et stykke tid længtes efter at komme væk fra. Well, godt udkørte og tappet for energi lykkedes det os alligevel at tage en cap over til Rio for at registrere os til 2k NLHE eventen den efterfølgende dag.


Pokerroom.com har i år valgt at indlogere deres spillere på Ceacars Palace, i modsætning til RIO sidste år. En beslutning jeg både kan se fordele og ulemper ved. Sidste år under ME var det ren luksus at kunne tage et break fra det hele i sin spisepause, og gå op på sit værelse med sin medbragte mad fra pokerroom-loungen og få alt larm, mennesker, badbeat-historier osv. på afstand mens man nød sin mad i fred og ro. Men endnu vigtigere var det at vide, at de fleste andre spillere måtte trives med den elendige mad de forskellige food-stands havde at tilbyde, og den psykisk terroriserende larm fra de uendelige spilleborde og slotmachines…


Desuden slap jeg også for den lange taxi kø der var efter hver endt spilledag, noget jeg bare må indordne mig efter hvis jeg sku´ være så privilegeret at nå langt igen i år;)

Til gengæld er standarden her på Caecars betydelig bedre. Absolut mere lækre faciliteter, samt den gode beliggenhed i centrum af alt.

Men som sagt var den første event jeg spillede 2k´eren. Startede forsigtigt og så bordet an, helt efter min normale indgangsvinkel. Men vidste at jeg med tiden måtte ud over stepperne grundet den noget hårde blindstruktur. Anyway føler mig hurtigt godt tilpas ved bordet og spiller en solid omgang kort uden dens store risiko, da følgende hånd opstår:


Vi er i Level 2, og jeg har ca bygget mig fra 4k start til 5k nu. Har på nuværende tidspunkt endnu ikke vidst en hånd op. Der er limpet af 4 players inden mig i CO, hvor jeg finder KQo. Vælger her at prøve at bruge mit tight image og nappe de nu 550 der ligger i potten ved at stange 600 ud totalt. - Og skulle man endelig blive kaldt har man da en halv legitim hånd ;)


Min plan så også ud til at lykkedes da de første 3 limpere smider, og her kommer så det underlige i mine øjne. Den fjerde limper vælger nu at gi´ på nakken med 1200 af sin stack på 4,8 efter heavy overvejelse. WTF? Altså du prøver at få mig til at købe historien, at du limper som fjerde mand, men alligevel kan skaffe til et reraise? Ja goddaw du. Stakken til midten fra hr. Nielsen, og den stakkels amerikanske mand sidder nu og kan ikke betale sine sidste 3k, da han ikke vil sige farvel til drømmen om de, i år yderst grimme bracelets, så tidligt på dagen.
”Why diddent i just call” når han lige at stønne inden kortene ryger i mucken, hvilket han jo kan have nok så ret i.


Ingen tvivl om at han troede jeg lavede et squezeeplay i position, men ligefrem prøve at indikere så stor styrke efter at havde limpet som nr 4, får han mig ikke til at hoppe på.


Som sagt var strukturen hård – og får du ikke skrabet en del chips til dig i starten, må man tage et par chancer. Vælger at kalde en shortstack med AQ i BB da han skubber fra late position på level 4. de er selvklart ikke gode mod 8s9s. Pludselig er man selv blevet short, finder og åbner i late med AsKd til 3 gange blinden. Noah Boaken som er kæmpe godt med på daværende tidspunkt sætter mig All-in fra SB, og jeg føler at tidspunktet er passende til at tage chancen.

Min ellers så flotte usuitede bigslick måtte noget slukørede gå tabende fra ringen, med mig bagved, da de ikke præsterede at forbedre sig mod Noahs QQ. Fair nok, no harm done, vi jo lige gået i gang. Behøver jeg fortælle han floppet sættet?


Har spillet  to 1K´s deepstack events efterfølgende på venitian samt lidt cashgame her på hotellet. Vil spare jer for bad-beat historien i den første 1k event, og lad mig efterfølgende slå fast, at KK ikke duede for mig i den anden 1k´s, da modstanderen sad med AA.
 
Smutter i bad nu og skal ned og mødes med nogle af mine svenske venner samt et par stykker fra pokerroom.com teamet. En enkelt skarp skal det jo nok blive til ;)


Vender snarest tilbage med flere updates, forhåbenligt lidt sjove historier eller oplevelser inden ME.


Kan ikke lige finde på et eller andet smart filosofisk afslutnings citat som ellers er blevet så populært blandt diverse blogskrivere... Så kan jeg slippe med ”ses” ;)

GL, Ricki...

 

asd