Table 7, seat 7 sir!

Table 7, seat 7 sir!

I byen der aldrig sover, kan det være svært at få slappet af. Ikke fordi vi er taget herover for at slappe. Det kan spillerne heller ikke for festen fortsætter i dag klokken 21:00 dansk tid, hvor et nyt hold tændte og spændte pokerspillere sætter sig ind i det gigantiske kortrum, for at spille drømmen om en topplacering i WSOP.


En af dem er danske Kenneth Gregersen. Det er hans tredje WSOP og efter en rimelig go placering i 2005 (her blev han 319) og en lidt mindre sidste år, føler han sig dog bedre rustet og mere opsat en nogensinde.


"Jeg har ladt op til det her. For pokerspillere er WSOP det største man kan spille. Kombinationen af byen Las Vegas og det gigantiske setup der er herovre kan godt overrumple nogle første gang de oplever det. Men kan man filtre noget af glimmeret og larmen fra spillemaskinerne lidt ud, og beholde bare lidt af sine ankler plantet i den jyske muld, tror jeg man har et mentalt forspring. Men når alt kommer til alt er det jo poker, og alt kan sgu ske i det spil"


Kenneth Gregersen har trukket bord 7, sæde 7 i dag. Vi håber at det betyder held for ham!

asd