Her er de ni finalister

Her er de ni finalister

Braget om førstepladsen på 45 millioner kroner begynder klokken 21.00 dansk tid. Ace introducerer her de ni tilbageværende spillere.

Seat 1: Jon Kalmar
Chip count: 20.320.000

Jon Kalmar er en 34-årig professionel poker spiller fra England. Af kuriøse bedrifter kan nævnes, at han tidligere har været forsanger i et punk rock band. I dette års udgave af WSOP blev han forfulgt af uheld og var egentlig på vej hjem til England dagen inden main event. Han kunne dog ikke få ændret sin flybillet for under $600 og valgte i stedet at stille op i en mega-satellite på Rio. Det var nok ikke den dummeste beslutning, da han i dag sidder med den tredjestørste stack.

Seat 2: Lee Childs
Chip count: 13.240.000
Lee Childs er 35 år og kommer fra Washington DC. Childs har en universitetsgrad i computer og informations systemer. Han arbejder dog for tiden som frivillig på ”The Jason Project”, som er et forsøgsprogram for unge studerende. Han er nummer fem i chip count.

Seat 3: Philip Hilm
Chip count: 22.070.000

I sæde tre finder vi den danske chip leader. En egentlig præsentation er ikke nødvendig, men det kan nævnes, at Philip ikke alene er stor i Danmark, men faktisk er Polens mest kendte pokerspiller. Hans mor er fra Polen, og han bliver derfor i polske pokerkredse omtalt som den store stjerne. Vi har intet imod at dele Philip med Polen bare så længe, at han går hele vejen i aften. Kom så Hilm!

Seat 4: Jerry Yang
Chip count: 8.459.000

Jerry Yang er 39 år og er psykolog af profession. Han bor i det sydlige Californien, hvor han også kvalificerede sig til main event via en en satellit turnering afholdt på Pechanga Resort and Casino. Han er født i Laos, er gift og har seks børn. Yang har lovet 10% af sine indtægter fra WSOP væk til velgørenhedsformål. Det skal blive spændende om psykologen kan lure de andre og komme tilbage fra en øjebliklig 8. plads.

Seat 5: Raymond Rahme
Chip count: 16.320.000

Raymond er den første person nogensinde fra Afrika, der har klaret sig hele vejen til final table i main event. Han er også alderspræsident med 62 år. I dag nyder han sin pensionist tilværelse efter i mange år at have drevet et bed and breakfast hotel. Raymond kvalificerede sig til main event via ”All Africa Poker Championship”, som er den største turnering nogensinde afholdt i Afrika, hvor han blev nummer fire. Nu må vi se, hvor mange penge Raymond kan forsøde pensionisttilværelsen med. P.t. ligger han i hvert fald nummer fire.

Seat 6: Tuan Lam
Chip count: 21.315.000

Philips hårdeste konkurrent kommer fra Vietnam. Han blev født nytårsaften 1966 under krigen, og det var derfor svært at forudse, at han i dag skulle side Las Vegas’ mest attraktive grønne bord. Som 19-årig emmigrerede han til Canada, hvor han stadig bor. Han spiller poker professionelt og har stillet op i WSOP de sidste tre år, hvor han er kommet i pengene ved to events. Han er nummer to i chip count.

Seat 7: Alex Kravchenko
Chip count: 6.570.000

Alex Kravchenko er en 36-årig forretningsmand fra Moskva, Rusland. Han blev den første russiske vinder nogensinde af et WSOP armbånd, da han i år vandt $1.500 Omaha High-Low. I hans otte år som pokerspiller har han dog andre flotte resultater. Han har vundet Austrian Masters Pot-Limit i 2001, de russiske pot-limit mesterskaber i 2001 og Limit Hold’em Helsinki Freweout i 2002. Main event er den femte turnering, hvor Alex har været i pengene i dette års udgave af WSOP. Så selv om han starter med færrest chips, kan han blive en farlig herre.

Seat 8: Lee Watkinson
Chip count: 9.925.000
Lee Watkinson er en 40-årig poker pro, forretningsmand og dyrevensaktivist. Udover Alex Kravchenko er han den eneste ved bordet, der har et WSOP armbånd i forvejen. Han vandt Pot-Limit Omaha World Championship i 2006. Udover sin pokerkarriere ejer han et par virksomheder bl.a. har han sit eget tøjmærke. Han er yderligere dybt engageret i chimpansers ve og vel. Han kvalificerede sig via Full Tilt og kan derfor gå hen at vinde små 100 millioner kroner, så dyrenes ve og vel skulle være sikret. Han er p.t. nummer syv.

Seat 9: Hevad Khan
Chip count: 9.205.000
Den yngste mand ved bordet er Hevad “Rain” Khan, som er 22 år gammel. Han er poker pro og er bedre kendt for at have rekorden for at kunne spille på flest online borde samtidig. Intet mindre end 43 borde har han præsteret at styre på en gang. Det kalder man da multi taskling!
Han kommer til bordet som nummer otte i chip count.

Ace byder jer alle en rigtig god aften foran computeren. Kom så Philip Hilm!    

 

asd