Endnu en Portugal-pakke på højkant

Endnu en Portugal-pakke på højkant

Der har allerede været afholdt 3 satellitter med Ace og Everest Poker - og 60 spillere har allerede kvalificeret sig til Acemag.dk finalen den 7.
august, hvor der spilles om en præmiepakke med værdi af 1.100 euro som indeholder en finaleplads til Everest Poker European Cup, 3 nætter på hotel samt 300 euro til rejseudgifter.

 

Har du ikke kvalificeret dig til finalen den 7. august endnu, har du stadig chancen i dag, 31. juli, hvor den sidste Acemag.dk satellit finder sted klokken 18 GMT (20 dansk tid) og endnu 20 spillere vil kvalificere sig til finalen den 7. august.

 

Men ikke nok med det!

 

Hos Everest Poker er vi positivt overrasket over alle jer, der deltaget i
det sidste 3 satellitter og ser også frem til dagens satellit. I det så
mange har deltaget i disse satellitter har Everest Poker besluttet at give alle Ace-spillere, der har deltaget i en eller flere af de 4 satellitter, muligheden for at vinde endnu en Everest Poker European Cup præmiepakke - værdi af 1.100 euro.

Spillere, der har deltaget i en af de 4 satellitter, vil konkurrere om at
tjene flest Summit Points*. Den spiller der i løbet af august tjener flest Summit Points modtager en præmiepakken med en EPEC finaleplads, hotel ophold i Algarve regionen i Portugal og 300 euro til rejseudgifter.

 

Du behøver ikke at registrere dig til denne konkurrence. I det du har
deltaget i en af Acemag.dk satellitterne, er du allerede tilmeldt.

 

*Du tjener summit points når du spiller ved pengeborde. Er du til Cash games eller turneringer gør det ingen forskel. Læs mere om summit points her.

asd