Thor Hansen: Stuey havde et stort hjerte

Thor Hansen: Stuey havde et stort hjerte

I det nye nummer af Ace, kan du læse historien om norske Thor Hansen, der har levet af at være gambler i 47 år. Thor er 60 år, så ja - han var endog meget tidligt ude.
Thor Hansen var en af Stu Ungars bedste venner, dengang Ungar blev betragtet som verdens bedste pokerspiller. Måske nogensinde. Men Thor var der også for sin ven, da Ungar for alvor røg ud i sin deroute.

Vi giver her en smagsprøve på et interview, som du ikke må misse, hvis du interesserer sig for pokerhistorie. Det er øjenvidne-beretninger om den mest mytiske figur i pokerverdenen.

"Stuey var sandsynligvis skizofren, men han havde et stort hjerte, og det er der mange, som aldrig forstod. Ja, det er rigtigt, at han kunne overfuse en dealer, og hvad ved jeg. Det ved alle. Det, som næsten ingen ved, er, at det virkelig nagede ham, når han havde opført sig sådan. Han ønskede brændende at gøre det godt igen, så ofte ville han vente på dealeren eller endda opsøge ham for at give ham et par hundrede dollars og en undskyldning. Sådan var han. Det var følelser det hele. Han var en bombe af følelser," siger Thor Hansen.

Læs hele interviewet - og det er et stort et af slagsen - i næste nummer af Ace.
asd