Team Ace Pokersaints - en realitet

Team Ace Pokersaints - en realitet

Så kommer startskuddet for fortsættelsen af det uhyre populære Team Ace. 

Det har taget lidt tid at få et nyt sponsorat på plads, men det er nu lykkedes, så Team Ace 3 bliver i samarbejde med det danske pokersite - Pokersaints.

Det hel starter på torsdag den 23/8 klokken 20.30. Der spilles herefter hvor torsdag på samme tid, indtil der er spillet 10 indledende heats i alt. Det koster €1 at deltage i de indledende heats

I hvert heat gives der point efter nedenstående skala. De tre spillere, der har opnået flest point, kommer på Team Ace. Er der pointlighed, er det den spiller, der flest gange har opnået point, der går videre.

Derudover går alle heat-vindere videre til en Sit&Go om den sidste plads på Team Ace Pokersaints.

Hvad vinder man?
Det vil sige, når vi når november, så har vi fundet et hold på fire personer. Hele holdet kommer herefter ud og spiller live turneringer tre gange i turneringer med buy in på ca. 2.000 kroner pr turnering. I perioden november-januar

Og lige som sidste år går 20% af eventuelle live-gevinster i klubkassen resten beholder man selv.

Den spiller, der har spillet flest penge i klubkassen vinder et sæde i Irish Open samt rejse og ophold i Dublin 22-24 marts næste år.

Derudover vil Pokersaints sørge for, at der også er online-gevinster i form af buy ins til forskellige online-turneringer.

Og sidst - men ikke mindst - Ace vil stå for at arrangere en julefrokost for hele holdet samt redaktionen og Pokersaints i december-måned.

Pointtildeling
I hvert heat optjener man som sagt point til det samlede regnskab. Dette foregår efter følgende nøgle:

Placering Point
1             25
2             20
3             16
4             15
5             12
6             10
7             7
8             5
9             3
10           1

 
asd