Hvem er Danmarks bedste online turneringsspiller? PocketFives har svaret

Det engelske pokersite PocketFives.com lancerede for nylig et nyt ranglistesystem med stillinger over de bedste europæiske og britiske onlinepokerspillere. Nu tager sitet et stort skridt videre i udviklingen.

Nu er det nemlig også muligt at se ranglister for hvert enkelt af verdens lande og dermed naturligvis også Danmark. Ja, faktisk stopper udviklingen ikke engang her. Man kan sågar inddele landene i regioner og byer, hvis det eksempelvis har interesse, hvem den bedste onlinespiller i Sønderjylland er. Endelig kan man også sortere spillere efter køn og alder.

Ranglisterne er baseret på turneringer med minimum 100 spillere. Spillerne skal slutte "i pengene" for at score points til listen.

Det nye koncept ligner et fremragende værktøj for onlinespillerne. Skulle man eksempelvis komme til at sidde til bords med "chessandpoker", ved man, at der er grund til at være særligt på vagt. Så er der nemlig tale om den bedste onlinespiller fra Zimbabwe. At han så også er den eneste er en hel anden side af sagen.

Vegie 1999 fra Aalborg topper netop nu blandt danskerne. Se hele den danske rangliste her


asd