Endelig succes for Ace

Efter skuffelse på skuffelse indfriede Ace Mobilen endelig forventningerne på den store danmarksturné. En tur på minigolfbanen om eftermiddagen var tilsyneladende den perfekte opvarmning før turneringen i Vejle. Der var tale om endnu en omgang Texas hold'em med buy-in på 300 kr. Denne gang med mulighed for 2 re-buys og add-on i pausen.

Ikke overraskende var det vores gæstestjerne Jacob Juhl, der var mand for at hente succes til Ace. Han fik hurtigt bygget en stor stack op, der bare voksede, som turneringen skred frem. Han endte heads-up med en lokal spiller og efter mere end 6 timers spil, blev de enige om at dele i porten. Status blev altså en delt 1. plads og en præmiesum på 6200 til Jacob.

Det startede ellers ikke alt for godt teamet. Kort før turneringsstart måtte Ace's anden gæstestjerne Peter "Zupp" Jepsen nemlig meddele, at han ikke kunne nå at stille til start i Vejle. Vi havde ellers set frem til denne forstærkning. Heldigvis skulle Zupp nu være på vej til Jylland - klar til start i Holstebro senere i dag.

Kort efter måtte bladets praktikant så lide den pinlige tort at være første mand ude af turneringen. Endda efter 2 re-buys. Han har sandt for dyden noget at revanchere i Holstebro.

Resten af teamet - chefredaktøren, Morten og Simon - hentede alle hæderlige placeringer mellem nr. 10 og 17 ud af de knap 30 startende.
 
Snart går bussen så til Holstebro - vi er klar til mere succes.



asd