Juhls Klumme: Skabet sat på plads i Vejle!

Juhls Klumme: Skabet sat på plads i Vejle!

Wauw Poker retter op på Ace Mobilens pauvre tour-statistik.

Som indehaver af det sprødeste golf-sving i Danmark var jeg – inden Wauw Poker’s ACE Mobil tøffede ind på holdepladsen på Tourens sjette stop, denne gang i Vejle Kortklub – godt indebrændt.

To karseklippede, delvist overvægtige, sporadisk øl-tørstige ACE-reportere og en helt og aldeles utålelig, selvglad Wauw Pokermanager havde ude på landets smukkeste ø, Tåsinge, strube-snittet Tiger Juhl i den særprægede disciplin: minigolf. At min bold var formet som om den lige var kommet ud af røven på en burhøne skrev de selvfølgelig ikke noget om i deres underlødige reportage, men fred være med det. Hvad ved de aber om rigtig golf?

Nu skulle der tages hævn ved pokerbordene, hvor d’herrer hidtil havde spredt økonomisk glæde over det ganske land. Det var så Yours Truly’s anden turnering. Kunne jeg som den eneste reelle pokerspiller i Camperen rette op på vennernes pauvre statistik? ACE stillede med 3 mand: Peter, Jannick og nu Morten. Wauw med 2: Simon og Jacob. Fem spillere i et 27 mands-felt, 5 præmier. Skal vi skrive verdenshistorie og nappe dem alle sammen? Noget stort burde i hvert fald ligge forude?

Vejle-gutterne havde disket op med en rigtig speciel disciplin, som i øvrigt ikke hører til blandt mine yndlinge: En dobbelt-Rebuy, 1 Add On, 300 kr.s buy in , NL turnering. 10.000 i jetonner, re-buys de første tre (25 minutters) levels ved under 2.000 i chips + frit add on efter level 3.
Som de gode værter Vejle-spillerne er, så sagde de tak for den lille pep- og inspirationspræsentation jeg gav dem før bladene skulle i luften. Aftenens tema var Wauw og responsible gaming! Om de mente deres tak, ved jeg ikke. De smilede, men jeg havde dem mistænkt for bare at ville i gang med at nakke deres ACE-gæster og den evigt talende Wauw Pro.

Taktikken var klokkeklar ud af startblokken. FULD RULLE. To orkestre, ingen pause. Raise, raise og så lidt mere raise. Som sagt så gjort. Jeg spillede 7 ud af de 8 første hænder, som om der stod en mand med en gun mod min tinding. Det gav pote. 10K blev til 18K. Men så løb jeg ind i AA og var, FØR Riveren, drawing dead på mit saftige nonsens All-in. Kort efter - som anden mand  blandt de 27 deltagere (den første var Wauws pokermanager) – måtte jeg højt råbe ”RE-BUY”.

Der blev kigget på mig som om jeg var frøen Kermit, forklædt med en Jacob Juhl maske. Mage til spasser, blev der mumlet, sødt og venligt i krogene. Men jeg havde dem sgu lige, hvor jeg ville ha’ dem! 4 Levels efter havde jeg 150.000. Average var 40. Vi var 16 mand igen, og der var 640.000 i chips.

Jannick, Simon og Peter måtte sige farvel. (Tak for last longer bettet hr. redacteur. Og til dig Simon: ikke flere 500 kr.’s bountys fra nu af!).
Men det var som om Guderne ikke ville os det bedste, trods mit kolossale chiplead. For nu kom modgangen: All-in Pre-flop potter gik i en strid strøm den forkerte vej: AQ mod 22. Tabt. 88 mod AJ. Tabt. AK mod AT. Tabt. AA mod KQ. Tabt til quads KKKK! Ned i 85.000! Godt så. Er det sådan de vil ha’ det. Ingen tilt her fra, kammerater! Bide i bordet. Ingen snakke-poker. Dyb koncentration.

Så kommer følgende hånd: Blinds 900-1.800.  En early caller (Den gode Hade-Martin fra Robinson-ekspeditionen) og jeg kigger ned i tvivlsomme 55 … hmmm … well, lad os nøjes med at calle. Nu går den over til en vildbasse tre sæder længere henne i SB. Han sqeezer med et overstort raise, Martin folder (aktuelt 99), og jeg vælger nu – temmelig satset, men med en god fornemmelse – at se, hvilken vej vinden blæser, og sætter ham All-in for hans ca. 60K. Betaling. Arrgh! AKo bliver smidt på disken. Coin-flip time for ACE Mobilen. Igen-igen! Men ok … parret holder. Back to a serious chipcount! Medgang!

Jeg sætter mig lidt efter, i øvrigt sammen med Morten, på FT. Jeg har over 200K. Kampen bølger. Vejle-drengene har nu holdt os i gang i 5 timer! Det er midnat! Morten ryger ud. Jeg er sidste Mobil-repræsentant. Tænkte det nok. De andre muppets VIL bare af med grynene. Der kæmpes.

Kvaliteten af spillet er svingende. Kæmpe All-ins er standard. Der spilles ikke mange flop. Anterne er med til at sætte en stopper for spillet. De betales sporadisk. Irritererende, men man er jo gæst. Dog er der flere sunde moves og farlige spillere ved bordet. Det kan gå alle veje, men i pengene det skal jeg. Vinde det skal jeg osse. De to tankegange stemmer ikke overens. Man skal jo spille for at vinde, og det gør man ikke ved at fedte sig til en placering. Det er Sundholm eller d’Angleterre, det her! I am going for the win. Hvad ellers?
Så kommer aftenens vigtigste pot!

Mads i sæde 6 har ca. 130K. Jeg har onkring 200K. Blind er 2.000 – 4.000 med en 200 Ante. Vi er ca. 7 mand tilbage. Jeg raiser i SB med AsQh til 16.000. Mads, der har limpet, caller.
Flop 9s4s3d.
Jeg checker. Mads better noget stort. Jeg går All-in!
Jeg mener, at han bør have svært ved at calle dette All-in. Jeg har raiset pre-flop og check-raiset. Skulle han gøre det, har jeg Back-door nut-flush og to overkort og stadig chips igen.
Insta-Call! Fuuuuuuuuuuck! Har han et set?
Nej! Mads smider 9cTc på bordet. Top-par. Et godt read på mig, må man sige, men i min optik lidt satset at insta-calle med. Nå! Er Guderne med Wauw? Have I been living right?
Turn 5h.
Nu har jeg tre Qs,  tre A’s og fire 2’ere. 10 Outs. Det kunne være værre.
River 2c!!!!
Mads har ikke set det. Det gik osse hurtigt, men jeg slowroller ham slet ikke. Siger bare højt: ”Sorry m8, jeg har straight!”.
Oppe i 450K.

David på kun 21 (FFS, han kunne være min søn) og jeg ender HU. Klokken er blevet 01.30. Gamle Juhl er træt og sulten. Ingen mad siden 2 hot dogs ved pølsevognen i Svendborg 14 timer før.  Ikke nogen optimal kost, når man tænker på de 45 smøger jeg har pulset i mig siden.
Jeg kigger ind i 77. Raiser. David caller. Jeg siger FØR floppet: All-In. Ikke noget anbefalelsesværdigt move … men Davis er nervøs.
Flop QT3.
Call, siger David og smider KJ på bordet.
Turn: blank.
River: A. Suk, men bestemt helt OK!

David dobler og er chipleader. Vi spiller et par hænder mere, som jeg hiver hjem. Jeg tænker lidt over tilværelsen, kigger på en træt Simon og en kvæstet Jannick, og tilbyder så David at dele. Han siger straks ’ja tak’. Chipcountet var tæt. Jeg var nok 65-35! David har fortjent de 6.240 kr. Jeg napper et tilsvarende beløb. Mobilen har revancheret sig. Wauw Poker renser af.  ACE er til grin.

Touren fortsætter nu til Holstebro, hvor jeg har i sinde at kæmpe videre for Camperens ære. De andre i Wauw ACE Mobilen? .. ja, de er heeeeeeeeeeeeeeelt væk!

Tak til Vejle for en dejlig, men lang aften.

Må Floden være med jer.

Jacob


asd