Sensationelle Frida snød alle i Holstebro

Sensationelle Frida snød alle i Holstebro

Så nåede vi Holstebro, hvor endnu et stort slag skulle udkæmpes. På caféen "Det gamle apothek" stod menuen på en endnu en omgang Texas Hold'em med en buy-in på 200 kr. Det skulle blive spændende at følge Team Ace, nu hvor Jacob Juhl havde fjernet det gigantiske pres fra holdets skuldre med sin triumf i Vejle.

Ace-Mobilen havde endelig modtaget forstærkning i form af EPT-vinder Peter "Zupp". Han havde i dagens anledning taget sin svenske kæreste Frida med, hvilket skulle vise sig at være en rigtig god beslutning.

For mens stjernerne Zupp og Jacob Juhl og resten af Ace-teamet, sædvanen tro fristes man til at sige, faldt fra som fluer i starten af turneringen, klarede Frida sig frem til finalebordet.

Her satte hun sig noget short-stacked til bords, men med stor snilde og tålmodighed kæmpede hun sig langsomt tilbage. I den afgørende fase måtte Frida gang på gang all-in. Hver gang med sejr til følge. I sidste hånd smilede to esser til Frida, og så var sejren en realitet.

En kraftpræstation af Frida, der spillede sin blot anden live-turneringen nogen sinde. Ud over æren kunne hun stikke 3000 i lommen for dagens arbejde.


asd