Juhls klumme: Endnu en sejr til Mobilen

Juhls klumme: Endnu en sejr til Mobilen

(Silkeborg – torsdag)

 

Det er så dejligt let at være poker-professor. Man skal bare vifte med en rød klud, provokere en smule, kilde drengene lidt under hagen … og så tages der fat!


Således er det nu et faktum, at der inden for en få årrække kommer en uge med fem torsdage i (se gårsdagens klumme), idet ACEs Martin i går – stik imod al forventning - bankede alt og alle i PLO-eventen i Silkeborg i går!


Der var ikke et øje tørt, og vi Wauwere er ikke bare glade, næææh: vi er næsten salige af lykke over at Martin med sin sejr gjorde Wauw Mobilens Danmarks-tour til en bragende succes.


Samlet kunne vi over de otte spillede turneringer fremvise tre sejre. Det er ikke bare flot. Det er downright imponerende! Vi var ikke i pengene i øvrigt én eneste gang. Tre sejre. That was that. Sådan! Vi fedter os ikke til sekundære placeringer. Mobilisterne spillede efter devisen: Sundholm eller d’Angleterre.


Selv om Simon – Wauws pokermanager – måtte sidde med et par plastic-bryster på foran de måbende silkeborgensere, grundet sin noget tvivlsomme opmelding op til kampen i Kolding, så formåede også han at spille indtil flere hænder. At dette så skyldtes, at det var en re-buy turnering, skal i denne omgang ikke komme Simon til skade.

PL Omaha rebuy turneringen i Silkeborg var en 100 kr.s rebuy + 1 add on med 2500 i start brikker. Der blev gået til stålet, som der skal gøres i rebuy-turneringer, hvorfor man en anelse forenklet vel kan have den holdning, at turneringen først starter for alvor, når rebuy-perioden er forbi. Her skal man så – uanset antallet af sine rebuys – have positioneret sig med en forhåbentlig stor stack.


Generelt var niveauet meget svingende i går, fordi mange af de gode NL-spillere simpelt hen ikke følte sig fortrolige med PLO-disciplinen. Men de kom skam hurtigt efter det, idet både Zupp og undertegnede raisede i ét væk pre-flop, og som sådan ligesom lagde stilen. En stil der altså ikke holdt, da vi begge måtte lide den tort – ganske som Frida wauw, Simon og Jannick måtte – at lade livet i det jyske, før det blev skægt.


Vi takker Ole og gutterne i Silkeborg for en hyggelig aften.

Det har været en lang, men spændende uge. Mødet med klubberne i de tre landsdele har simpelt hen overbevist mig om, at der er rigtig, rigtig mange der hygger sig med live-pokeren på turneringsniveau. Man behøver ikke at spille om millioner og milliarder for at have det sjovt med dette kortspil … som i sidste ende altid vil være (jeg håber statsadvokaturen læser med) et dygtighedsspil. Det har ACE Wauw Mobilen jo så sandelig bevist.


Wauw Poker glæder sig allerede til næste års tourné og skulle man have lyst, så kan man da også forlyste sig med en online turnering eller noget cash-game inde hos os. Men pas på: jeg spiller selv med, og da poker ikke er personligt, har jeg i sinde at slagte alt og alle på min vej.


Indtil da:

Må Floden være jer alle nådig

Jacob

 

 

asd