WSOP - Her er London

WSOP - Her er London

Nedtællingen er for alvor begyndt. Den første WSOP på europæisk grund nogen sinde bliver skudt i gang i London om få timer.

Nærmest alt hvad der kan gå og krybe af store stjerner har meldt deres ankomst til England: Phil Hellmuth, Phil Ivey, Doyle Brunson, Daniel Negreanu, Allen Cunningham, Eli Elezra og naturligvis vores egen Gustav Hansen. Det kan vist kun blive spændende.

WSOPE, som den også kaldes på disse breddegrader, indledes i dag med en £2.500 H.O.R.S.E., der kører frem til lørdag, hvor en £5.000 Pot Limit Omaha også starter. Det helt store tilløbsstykke, Main Eventen, begynder mandag og kører ugen ud. Hovedturneringen udmærker sig også på den måde, at buy-in er historisk højt. Et sæde koster hele £10.000, hvilket er i omegenen af 110.000 danske kroner.

Rygterne siger, at vi, udover Gus, vil få bl.a. René Mouritsen, Theo Jørgensen og Peter 'Zupp' Jepsen at se til start i London. Præcis hvem og hvor mange danskere, der stiller til start, ved vi endnu ikke. Men Acemag følger naturligvis udviklingen intenst og opdaterer løbende.
asd