Gus og Hilm er flyvende

Så er der godt nyt at berette om de store danske stjerner, her på dag 2A (alle spillere er nu samlet på Empire Casino, så det er noget nemmere at følge med i dag).

Gus Hansen har netop sendt Pam Brunson ud af WSOPE - de to kommer all in på floppet uden at have ramt. Begge to har dog guf med hjemmefra:

Gus  og Pam .

Hverken turn eller river hjælper Pam (faktisk får Gus fuldt hus på riveren), og dermed har Gus Hansen nu rundet 63.000 i chips og med en ordentlig stack bag sig er han livsfarlig.

Også Philip Hilm har netop taget et par gode pots hjem, og føler sig godt tilpas.

"Jeg har lavet et dårligt play i dag, men ellers er jeg meget tilfreds så langt," siger Philip Hilm, mens han tæller chips - og når til, at der er præcis 60.000.

Jan V. har fået sin sag for med Phil Hellmuth og Humberto Brenes på sin venstre side. Oprindeligt havde han Chris "Jesus" Ferguson som sidemand, men da han røg ud, skulle man tro, at det blev lidt nemmere. Altså ind til Humberto Brenes kom hen til bordet og brølede  "Philippo", til stor moro for både ham selv om Phil Hellmuth.

Men Jan V. hænger nu godt i med 50.000, ligesom også Carlos er på vej tilbage med 30.000 efter han var rigtigt langt nede.

Eneste dårlige danske nyhed er, at internetkvalificerede Martin Filipsen nu er historie i WSOPE. Han startede ellers med 57.000 chips i dag, men de er væk. Bødlen var såmænd Greg Raymer i en A9 vs 77.duel, hvor Raymer lukker ballet med en tredje 7'er på floppet.
asd