Gus massiv chipleader

Ingen kan tilsyneladende stoppe Gus Hansen - først røg WSOP Main Event-vinder Greg Raymer i danskerens kløer, og siden Ram Vaswani, som heller ikke havde noget værn imod den skarptskydende dansker.

Først fik Raymer prygl i denne pot.  Efter pre flop action, kommer følgende flop:

 - et flop, som begge tjekker.

Og efter en blank falder på turn, kommer der action. De to ender all in, men da kortene bliver vendt, behøver riveren ikke engang at komme. Gus har nemlig floppet fuldt hus med 77 hjemmefra, og så kan Raymers semi bluff på A9 i spar godt pakke sammen.

Hånden efter er det så all in tid igen for Gus, denne gang med KK mod Ram Vaswanis AQ. Ingen hjælp til Ram, og Gus Hansen er over 300.000 i chips og med cirka 100.000 ned til nummer to!!!

Gus er også yderst tilfreds med dagens spil.

"Jeg har truffet de rigtige beslutninger i dag og også været lidt heldig med timingen. Jeg lavede et dårligt move mod Raymer, hvor jeg ikke fik lavet det rigtige value bet, men OK, jeg endte jo med at slå ham ud og hente chipsne i sidste ende alligevel. Det var en god dag 2".

Hilm er desværre modsat i dryssehumør, og er nede i 41.000 nu, efter han har prøvet kræfter et par gange med bordets big stack Janne Lamsa, og begge gange blevet den lille.

"Jeg har bare intet fået at arbejde med, men ok, målet er jo bare at holde sig på average hele vejen igennem turneringen," som Hilm så rigtigt siger - med et smil på læben.
asd