Zupp og Mads er ude

Hvor dag 2A var en lang rød-hvid fest, så har dag 2B modsat udviklet sig ret skidt for de danske spillere, i og med både Peter "Zupp" Jepsen og Mads Andersen begge er fortid i WSOPE.

Zupp røg endda på en af de mere fesne varianter, da han kalder et tungt reraise med AA. Flopper kommer med to konger, og de to endte all in - modstanderen havde så AK, og så var den ged stort set barberet.

Kort tid efter var det så exit Mads Andersen. Han reraiser et positions raise fra big blind med J7 og får et kald. Da floppet kommer AJ5, går Mads all in, og får et kald af A10. Ingen hjælp, og farvel Mads A.

"Men det er altså helt utroligt ringe spillet af ham. Først at han kalder pre flop, og derefter sidder han og tænker længe, inden han kalder. Havde han tænkt sig at folde, når han nu ramte sit es?" var kommentaren fra Mads A. efter sit exit.

Der er dog også godt nyt fra den danske lejr. Theo er flyvende og har 97.000 chips, og endnu bedre er det gået Jakob Paulsen - han ligger lige nu nummer tre på dagen med 120.000. Også Erik Jørgensen er stadig med - han har 29.100.
asd