Theo chipleader efter dag tre!!!

Theo Jørgensen er chip leader efter dag tre ved WSOPE!!! Den danske dominans vil tilsyneladende ingen ende tage, og specielt for Theo må det siges at være ekstremt imponerende, efter han måtte tage imod et bad beat, som sendte ham under 100k i skillinger.

"Jeg har aldrig oplevet en turnering, hvor der har været så stor forskel på at komme i pengene og ende udenfor, så efter det beat var jeg egentlig mest indstillet på blot at gå efter pengene. Men heldigvis ændrede tingene sig hurtigt til det bedre," kom det smilende fra Theo Jørgensen.

Han er meget tilfreds med bordet, han sidder ved nu, og håber derfor, der går lidt tid i morgen, inden vi når ned på 27 spillere (lige nu er 32 tilbage). Ved 27 mand tilbage, skal der nemlig trækkes lod om pladserne på ny.

"Det kan blive et ret afgørende redraw. Jeg skal for eksempel helst undgå at få Gustav på nakken," siger Theo Jørgensen.

Netop Gus Hansen havde en meget hård dag ved det meget stærke TV-bord med blandt andre Patrik Antonius, hvad han da også erkendte bagefter.

"Det meste af dagen var noget lort. Jeg fik ikke det store at arbejde med, og det virkede som om, de andre havde noget, så jeg bestemte mig for at "lay low", siger Gus Hansen.

Top 5 ved WSOPE efter dag tre:
Theo Jørgensen 457,000
Øyvind Riisem 450,000  
Jakob Paulsen 415,000  
Gus Hansen 398,000   
Annette Obrestad 390,000 

asd