Farvel til Paulsen ved WSOPE

Farvel til Paulsen ved WSOPE

Så gik den ikke længere for Jakob Paulsen. Ace fangede ham umiddelbart efter exit'en til en snak om turneringen og hans kometagtige indtræden på den danske pokerscene.

Men først hånden, som altså sende Jakob ud. Han var røget helt ned i 90k og rykkede derfor all in og fik et kald.

Jakob  og Tabatabai .


Så skulle der hjælp til, men den kom aldrig, selv om en 10'er på turn gav ekstra outs - inden riveren, som desværre var blank.

"Jeg er skuffet lige nu, mest fordi det lidt var min egen fejl, at jeg røg ud. Jeg lavede nogle bluffs, jeg skulle have holdt mig fra, og må nok erkende, at der var lidt for mange nerver på i dag, noget jeg ellers ikke synes, jeg har haft de andre dage," siger Jakob Paulsen.

Han er 26 år og er først kommet til Danmark efter seks år i USA, hvor han var i Texas for at studere, og ville egentlig helst være blevet "over there", hvor hans kæreste også bor.

Men han fik ikke fornyet sin arbejdstilladelse, hvorfor han måtte drage hjem til gamle Danmark, og med masser af tid, gik han i gang med at grinde på nettet og spille satellitter til de store turneringer. Og med massiv succes. Han kvalede ind til EPT'en i Barcelona, og altså nu WSOPE Main Event, som endte med at kaste små 400.000 kroner af sig.

"Og det var sku meget heldigt, for var jeg røget på boblen, havde jeg været helt flad. Så er da fedt at tage hjem med så mange penge, og jeg vil i hvert fald investere nogen af dem i at opbygge en ordentlig rulle på nettet."
asd