Superbruger løs på Absolute Poker?

Superbruger løs på Absolute Poker?

Online pokerspillernes største mareridt (eller hemmelige drøm...) er måske allerede en realitet. Rygtet om en såkaldt superkonto på Absolute Poker, der er i stand til at se samtlige modstanderes kort har længe svirret i luften, og spørger man flere respekterede pokerhajer, så er der altså noget om snakken.

Det er kontoerne Greycat - Steamroller - Supercard og Potripper, der er under kraftig mistanke for, at være styret af en og samme person, der kan se sine modstanderes hole cards. Disse fire konti vinder altid stort, og måden det sker på er højst mærkværdigt. For det første caller de næsten hver eneste gang modstanderen bluffer og for det andet folder de hver gang modstanderen har en monsterhånd.

Ifølge konspirationsteorien, der florerer på verdens førende pokerforum 2+2, har ejeren af disse fire konti på en eller anden vis skaffet adgang til en særlig superbrugerkonto, der blev brugt af de oprindelige spiludviklere af Absolute Pokers software. Fordelen ved kontoen er - ifølge rygterne - at den gør spilleren i stand til at se modstanderens kort.

Absolute Poker har ikke kommenteret sagen.

asd