The Godfather passer på Annette_15

The Godfather passer på Annette_15

Hun ser noget ensom derude på den store dyre Tour.

Det er ikke nødvendigvis nemt at være 19 år, pige, og en del af den internationale pokerscene, og Ace konstaterede også i Baden, at Annette Obrestad, bedre kendt som Annette_15, stod ganske alene i en ellers betragtelig kødrand af spillere, som var klar til at gå løs på main event i Baden.

Men så er det jo godt, at der findes folk som Thor Hansen, som i løbet af de sidste par år (måske bare et år?) er begyndt at blive beskrevet som 'The Godfather of Poker' i diverse internationale poker-medier.
"Jeg ved ikke, hvor det øgenavn kommer fra, men jeg har da bemærket det," siger Thor Hansen til Ace.

Thor tog Annette under armen i Baden. De spiste aftensmad sammen, og Thor sørgede for, at hun kom ordentligt hjem fra Casino Baden.
"Selvfølgelig gør jeg det. Det er jeg kun glad for at gøre. Hun er helt alene her i en verden, som er fyldt med store, grådige hajer. Hun er et kæmpe poker-talent, men det vigtigste er, at hun er en meget, meget sød pige. Hun er imidlertid også meget ung, og jeg er kun glad, hvis mit selskab kan gøre livet lidt lettere for hende herude på Touren. Det er en barsk verden, hun har meldt sig ind i," siger den norske Godfather.
asd