Vind en nat med Hilm i aften

Vind en nat med Hilm i aften

Så er der igen lagt op til en seriøs omgang superlir til Acemags brugere. I samarbejdet med Betfair udlover vi i aften en vild nat i selskab med en af landets allerbedste pokerspillere og en rulle på $1.000 at spille for.

Konceptet er simpelt. Philip Hilm – der fik en niende plads ved sommerens verdensmesterskab i poker - vil invitere en af vores brugere til en intensiv og forhåbentlig indbringende poker træningssession - Det er femte gang vi afholder 'Vind en nat med en pokerhaj' og HVER ENESTE gang har 'rullen' fået vokseværk.


Selve arrangementet vil foregå søndag den 28. oktober om aftenen/natten på Ace redaktionen i hjertet af København. Den heldige bruger findes ved en særlig turnering hos Betfair fredag den 19. oktober klokken 20.00. Denne turnering koster $1.

Vinderen af denne turnering får $1.000 ind på kontoen og det er dem Philip Hilm vil arbejde benhårdt for at få til at yngle. Hilm er specialist i short handed no limit holdem, men han spiller også en solid gang turneringspoker, hvilket hans to store finaleborde (EPT og WSOP) vidner om. Hilm har lovet at afsløre alle sine tricks og teknikker, så vores heldige vinder, får med al sandsynlighed en masse dollars og pokerviden med sig hjem i bagagen.

asd