Starten på enden: Superbruger afsløret på Absolute Poker!

Starten på enden: Superbruger afsløret på Absolute Poker!

Kæmpe SKANDALE under opsejling. Trolden er ude af æsken, og verden som vi kendte er ikke længere eksisterende!

Frygten for, at modstanderen kan se dine hole cards har fra online pokerens spæde start været et yndet samtaleemne blandt konspirationsfreaks. Vi har grinet af dem, hånet dem og ignoreret dem, men det kan vi ikke længere. Rygtet om en såkaldt superbruger der kan se modstandernes kort og som huserede på Absolute Poker har nemlig vist sig at være særdeles velfunderet.

Spilleren med navnet POTRIPPER vandt fornyligt en $1.000 NLHE multi table turnering på Absolute Poker, men måden vedkommende gjorde det på var så utrolig, at modstanderen, CRAZYMARCO, der tabte heads up insisterede på, at der måtte være snyd involveret. POTRIPPER vandt eksempelvis turneringen ved at calle et all in bluff på riveren med blot 10 høj!


CRAZYMARCO bad derfor om at få tilsendt en komplet hand history fra turneringen, og det er i sandhed skræmmende læsning.

POTRIPPER så ALLE flops på nær de gange, hvor en modstander havde to damer eller bedre.

POTRIPPER vandt SAMTLIGE showdowns i hele turneringen.
POTRIPPER folder på river hver eneste gang han er bagud – hvis han er foran reraises.
POTRIPPER bluffer KUN når modstanderen har en svag hånd.


Du kan se samtlige hænder fra hele turneringen hos PokerXFactor i deres håndsimulator. Du skal være registreret bruger for at se hænderne, men det er gratis at tilmelde sig. Alternativt kan du se en liste med de 26 mest besynderlige hænder fra turneringen her.


POTRIPPER er med andre ord jordens bedste og heldigste pokerspiller eller også er der virkelig et eller andet galt. CRAZYMARCO mener det sidste og får en IT-haj til at gå datafilen fra Absolute Poker minitiøst igennem. Han bryder krypteringen og finder ud af, at der en ’gæst’ der følger POTRIPPERs turnering fra start til slut. Når POTRIPPER skifter bord følger gæsten med. Det er jo i sig selv ikke noget bevis, da det blot kan være en ven, men i så fald er det en god ven…

Brugeren kan nemlig trackes til Costa Rica – hjemsted for Absolute Poker – og han har bruger-ID nummer 363, hvilket er en kraftig indikation på, at det kan være en af sitets oprindelige programmørers konto. Alle andre spillere har et femcifret bruger-ID.

Absolute Poker afviser alle beskyldninger om snyd.

asd